Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
-
Vevőjelölt
tag
Megtörtént, de most semmi nincs. Eltávolítottam az eszközkezelőből a DVD meghajtót, volt még a listán valami virtuális CD/DVD meghajtó, én azt is eltávolítottam. Újraindítottam a Windowst, de most egyiket sem jeleníti meg. Nem lenne jó ennyiért újra telepíteni mindent..
(Egyébként IDE-s rendszerem van egy kisméretű házban. Már most is eléggé zsúfolt a kábelektől.) -
Vevőjelölt
tag
És tényleg, ott van rejtett eszközként! (Mi a bánatra jó ez a funkció egyáltalán?)
A meghajtó tulajdonságainál a következő hibaüzenet van "Jelenleg ez a hardvereszköz nincsen a számítógéphez csatlakoztatva. (Kód: 45) .A probléma megoldásához csatlakoztassa újra a hardvereszközt a számítógéphez."
Lehet, hogy el kéne távolítanom, és újraindítani a rendszert? Csak tartok tőle, hogy egyáltalán nem fogja megtalálni a Win. -
Eclips21
őstag
sajátgép - hálózatok - routeren jobb gomb tulajdonságok(van hogy be se ugrik az ablak, vagy egy óra míg bejön, vagy éppen nem jeleníti meg azt a fület amire szükségem van, vagy megjeleníti de a beállításokra kattintva nem történik semmi) - beállítások és oda hozzáadok egy új tételt ahova beírok egy ip-t meg egy portot
ha éppen összejön akkor működik is egy darabig aztán bekapcsol a defender és eltűnik (lehet nincs köze hozzá de együtt jár a két dolog)
-
hunluki
senior tag
Esetleg van mostanában tervbe valami nagyobb frissítés, mint most az őszi update volt? Csak azért kérdezem mert SSD ketté van szedve, egyik éles rendszerem, a másik pedig tesztelésre van, ezen tanyázik most
Csak lehet hogy tudnám másra is használni épp, akkor repülne róla, viszont ha mostanában jön nagy update akkor fent hagyom és majd befrissítem. -
hunluki
senior tag
Ugyanez. Most is. Pedig nem régi kártya. EVGA GTX760 OC. NV driverrel pöpec, de amint feltettem és rákerestem a frissítésekre ott volt a másik nv driver. Oké, mondom próba cseresznye. Ugyanúgy kék lesz új driverrel restart után

Legalább nem tartott sokáig
Viva la usb3 & ssd. Remélem 2020-ra kikupálják, elég drága volt ez a kártya anno, és még nem jutottam el oda hogy cserélni szeretném 
-
hunluki
senior tag
Lehet akkor megint rászánom magam egy dualboot tesztre, aztán meglátjuk hogy szerepel. Amúgy te mit javasolsz? Bízzam az update-re a dolgot, vagy inkább gforce experience? W7-en értelemszerűen az experience-et használom, szeretem, belövi nekem a játékokat frankón, frissít, stb.
-
hunluki
senior tag
Sajnos én ezt nem így tapasztaltam. Többek közt ez is vágott el a W10től, hivatalos nvidia driverrel gyönyörűen ment, semmi gondom nem volt vele. Este felkelt, letöltötte az update-s nvidia drivert és hajnali 3kor újraindulást követve kéken vigyorgott csutka ventifordulattal.
Lehet ezt azóta már javították, egyelőre nem kockáztatnék.
-
-
morfondőr
addikt
Pontosan erre lennék kíváncsi! Vagyis, hogy két ember egyszerre tudja használni a pc-t. A videó az alap, az meg van oldva, Kodi-val pofon egyszerű, és nem zavar be, ha valaki püföli film közben a bill-t. De játék közben más a helyzet.
Valami virtuális asztalra, vagy gépre vagy ilyesmire gondoltam (ahol kvázi két OS megy egyszerre
) a játékos gépen tiltva lenne a bill+egér és máris nem kavar be. De nem tudom hogy lehetséges-e a dolog, pl. ha átváltok a másik asztalra/gépre, akkor pl. lerakja-e a játékot tálcára meg ilyenek. Ha valaki azt mondja, megoldható, akkor beleásom magam a témába! -
KISDUCK
addikt
Most tölti le a program a fájlokat és készíti a médiát. A frissítésen már túl vagyok úgy hogy mindegy. A liszenszem az úgy lett, hogy w7-tel telepített gépet vettem amit akció keretében kedvezményesen frissítettem w8-ra.
Ezek szerint, ha a frissítéshez kapott w8as kulcsot megadhattam volna sikeresen a w10 telepítéséhez?
-
Ahogy én olvasom a Microsofthoz hiába megy, elbarmoltak valamit direkt vagy bénaságból ott ahol vette. Ő azt írja, hogy telepített win 10-el vette. Mikor aktiválni akarja akkor meg azt kapja, hogy a korábbi verzió nem volt aktiválva. Mindenképpen "büdös" a cucc. ha nem tudott róla akkor eleve a fogyasztóvédelemmel mennék a boltba és hihetetlen patáliát csapnék, ...ha meg tudott róla akkor így járt.....
-
netpeti98
addikt
-
Lenry
félisten
-
Lenry
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- FÉL Áron: NASCAR 25 - PC - Steam Kulcs
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Viva la usb3 & ssd. Remélem 2020-ra kikupálják, elég drága volt ez a kártya anno, és még nem jutottam el oda hogy cserélni szeretném 
) a játékos gépen tiltva lenne a bill+egér és máris nem kavar be. De nem tudom hogy lehetséges-e a dolog, pl. ha átváltok a másik asztalra/gépre, akkor pl. lerakja-e a játékot tálcára meg ilyenek. Ha valaki azt mondja, megoldható, akkor beleásom magam a témába!