Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
-
cigam
titán
Mondjuk megírod, hogy milyen nyomtatód és alaplapod van, amikor "telepítetted" tettél-e fel külön programot hozzá (gyártótól letöltve, vagy lemez mellékletként kapva), vagy a Windows felismerte magától, és nem kellett hozzá semmi extra, meg ilyen apróságok.
Belekukkantasz az eszközkezelőbe, hogy mikori driver van fent. Plusz van ott olyan opció, hogy energiamegtakarítás végett kikapcsolhatja az USB portot? -
cigam
titán
válasz
liszi70
üzenetére
Ez jó kérdés mert ezeket a feladatokat mindkét rendszerrel megoldhatja, bár nem tudom mit jelent a "kamera mentes". Annyi előnye lehet a dolognak, hogy ha Linux-al oldaja meg, nem kell x ezer forintot kiadni a Windows licence-re.
Pl. vannak eleve NAS-nak szán disztribúciók, amik NAS-t varázsolnak a gépből, és a bolti eszközökhöz hasonlóan egy WEB-es felületről állítgathatók. pl. [link] -
cigam
titán
válasz
Sn00k
üzenetére
A törlés elött azért készíts egy mentést róluk, mert az később még jól jöhet. Nem értem miért kell a recovery partíciókat nyom nélkül elpusztítani. Én pl. mindig is hiányoltam amikor használt gépet vettem. Legalább készítsd el a recovery DVD-ket (ha ad rá lehetőséget).
-
cigam
titán
válasz
fireman123
üzenetére
Ha minden igaz, el van dugva, de előhívható a beállításai.
V60
Mivel készült a telepítő pendrive? A többi gép is UEFI-s volt? -
cigam
titán
válasz
liszi70
üzenetére
egész biztos, hogy többségük legális, és hivatalosan leválasztott kulcs
Te ezt honnan tudod ilyen biztosan?! Pontosan honnan van "leválasztva"? Miről?
És igen, csalónak gondolok mindenkit aki 3k-ért árul W10pro licence kulcsot. Ez annyira a földtől elrugaszkodott ár, hogy a fal adja a másikat. -
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
pzstm
üzenetére
Hol lehet megnézni a magyar partnerek listáját?
liszi70
De valamivel támaszd már alá, hogy vajon mitől nem hamisítvány?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
+ Ne egy sov24-ről, az olcsósított licence-eket áruló oldalról idézd be a törvény betűjét/értelmezését. Ez amolyan önigazolás féle. Azt ír le amit nem szégyell, és kedvezően tünteti fel az általa árult terméket) -
cigam
titán
válasz
TRob1
üzenetére
Miért szőrszálhasogatás, ha a kérdezőnek szól az ember, hogy ez nem feltétlen, sőt valószínűleg nem legális példány. Miért szőrszálhasogatás, hogy felsorolok n+1 tényt ami más megvilágításba teszi a dolgot. Amit nem feltétlen kellene egy legyintéssel lesöpörni, hanem elgondolkodni rajt. pl. A részetekről nem csak találgatás az, hogy ez legális-e vagy sem?!
Mint említettem az MS sz..ik bele mit használsz, de az nem teszi legálissá. Ahogy a könnyen letölthető CS2 sem lesz legális a gépeden hivatalos licence megállapodás nélkül.
Azért, mert te fizetsz a (szerintem)hamisítványért, más nem biztos hogy szeretne. -
cigam
titán
válasz
Dragon3000
üzenetére
A külföldi cégeknek honnan van kilószámra magyar oem licence, szinte minden programból? Hol van az az üzleti modell amiben ez működőképes. Tehát abba a 3k-ba belefér a cég nyereséges fenntartása, a legális oem licencek beszerzésével együtt.
-
cigam
titán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Azóta biztos építetek oda egy üzletközpontot ahol irodát bérelnek.
+ A mennyiségi licence csak egyben adható tovább, nem bontható darabjaira:
További megkötés, hogy a mennyiségi licencek csak egyben adhatóak el, például a 25 felhasználót tartalmazó licencből a felhasználó nem tarthat meg tízet és értékesítheti tovább a maradék 15-öt."
Ez is szerepel az EU-s döntésben, csak szeretnek róla megfeledkezni.liszi70
Akkor bocsi, de magamra vettem. Ha valóban legálisak miért fillérekért árulják őket? Mekkora haszonnal dolgoznak? Ha valóban legális 12-15e-ért is megérné a boltihoz képest, nem?Létezik olyan cég aki ilyet árul Magyarországon? Nem furcsa, hogy mindegyik cég külföldi? A magyar boltosok hülyék, hogy nem ezeket árulják, az MS példányok helyett?
-
cigam
titán
válasz
cigam
üzenetére
Kékes525
Az emag csak a felületet adja, a szerződést ezzel a román garázscéggel kötöd: Forgalmazza a(z): GM-Royal-Concept
A pozitív értékelések annak szólnak, hogy a kapott küd működött. Ettől még nem lesz legális.liszi70
Ez egyfajta humor? Tarsd meg magadnak a prekoncepciódat! Csak tájékoztatásképpen: A legálisan vásárolt W7-et frissítettem, a W8 megjelenésekor akciós áron az MS WEBoldaláról, amit ingyen frissítettem a W10 megjelenésekor.Lauda
Szerinted az aprós nepperek honnan szedik a kulcsokat? Biztos a legálisan leválasztott meg az OEM és retail kulcsaikat adják fillérekért. Mennyire életszerű hogy egy 150ezrest program licencét odaadják 6000.-ért korlátlan mennyiségben? -
-
cigam
titán
válasz
Lauda
üzenetére
Igen. Te megveszed 30k-ért, megpusztul a géped, és 3k-ért továbbadod(Pontosabban még olcsóbban, hiszen neki is meg kell vennie valahonnan). Ráadásul piaci mennyiségben. Mennyire életszerű, hogy egy Román magánlakásban magyar nyelvű Pro licenceket árulnak fillérekért? Még a refurbished, vagyis a használt géphez vásárolható licence is 10k felett van.Magyarországon a hivatalosan újrahasznosított verzó is 20k felett van ([link]).
De tegyük fel, hogy a megpusztult gépeket vásorlja fel, és onnan szerzi be a kódot. A lepusztult nem működő gép BIOS-ából hogyan olvassa ki a kódot? Nagyon gyakori, hogy nincs matrica, a BIOS-ba van égetve a licence kód. Tegyük fel hogy kiveszi a BIOS chip-et, és kiolvassa a kódot. És még így is ennyi munkával költséggel megéri neki 3k-ért adnia, mert az EU döntése szerint az OEM licence is eladható?Hogyan kaparja le a matricát? Közben nem sérül? Vagy csak lefotózza? És azt a képet csak neked küldi el másnak nem adja tovább? -
cigam
titán
válasz
üzenetére
Akkor inkább utald nekem azt a pénzt. Ugyanolyan illegális kópia marad, de "jó" helyre kerül a pénz. Lásd
103077.Szerinted egy Roman garázscég milyen szerződésben van az MS-el, hogy töredék áron adja a hivatalosan beszerezhető példányokhoz képest?! Ez annyira lesz legális mintha egy kulcsgenerátorral aktiváltad volna. Semennyire.
-
cigam
titán
válasz
CsaBully
üzenetére
Ezeket már próbáltad?
#103160) Doky586
A mentés lényege, az adataid vagy a Windows biztonságba helyezése? Egy rendszert rosszabb esetben 1 hétvége alatt újratelepítesz/belaksz, de az adataidat is ilyen hamar visszaszerzed?! Most tényleg azon a pár 10GB-on spórolsz? Lenne +1 egy hely ahonnan visszaszerezheted a családi fotóalbumot, iratokat, stb... -
cigam
titán
válasz
Crystalheart
üzenetére
Ez pl. legális, de csak komplett PC-vel (refurb pc) együtt vásárolva.
Az a baj, hogy gyakran tűnik úgy hogy az MS telibesz...a, hogy van-e licence-d, neki az a lényeg hogy
használdteszteld, és dőljenek a telemetria adatok.Ez az újrahasznosított sem olyan olcsó.
-
cigam
titán
válasz
seger
üzenetére
Miért linkelsz(már ha ezt linkelésnek lehet nevezni) ilyen pénzlenyúlós cégeket?
Nézd már meg milyen garázs cég ez Még a kontakt is egy gmail-es cím. Már csak ez nagy fentartásokra ad okot, aztán ott van még az ár. Mi abban az üzlet, hogy az MStől több 10k-ért szerzed be, és továbbadod 2500-ért?Crystalheart
Attól még nem lesz legális. Miért kötöd az ebet a karóhoz? A sarkon szatyorból árult olajat öntenéd az autóba, vagy a hivatalos eladónál árult eredetit? -
cigam
titán
válasz
Crystalheart
üzenetére
Ezek sima pénzlehúzós oldalak, a linkelt "cikk" is csak egy reklám!
Nézz itt szét, és válassz egy jónevű kereskedőt (bluechip, oázis, ipon,....) Ezek tuti legális licence-et árulnak, és ~32k-ból megúszod. -
cigam
titán
válasz
vaakuum
üzenetére
Ha intézőbe beírod a másik gép nevét/ip címét akkor sem? pl. \\192.168.0.23, vagy \\bela-pc
(Fontos, hogy az elején, a két fordított perjel is ott legyen) Lehet csatlakozna csak a tallózás nem mutatja a másik gépet.
Tuti nem optimalizátad valamilyen programmal a rendszert?
Pl. A bejövő kapcsolatok blokkolása:
A tűzfalszabályok alaphelyzetbe állítását próbáltad már?
-
cigam
titán
válasz
Winnie The P
üzenetére
Az eszközkezelőben.
-
cigam
titán
válasz
vaakuum
üzenetére
a másik gépen megnyitom a hálózatokat, akkor látszódjon a megosztásokat tartalmazó gép
Azt a Windows-t már/még nem árulják. Amúgy a sima fájlmegosztás probléma nélkül megoldható a HOME verzióval is. Ha részletesen leírod mit hogyan csináltál könnyebben rájövünk mi a gond nálad.
Pl. használsz külső gyártótól származó biztonsági programot?
-
cigam
titán
Nyilván nem erre vonatkozott a kérdés hanem arra, hogy
- A licence lehetővé teszi?
- Hogyan olvassam ki a kikalkulált azonosítót, és adjam be a virtuális gépnek. Pl. annó W7-nél működött, hogy a Virtualbox showvminfo parancsal ki lehetett olvasni a szükséges infót és azt visszaírni az image fájlba. -
cigam
titán
Adott egy digitális licence-el aktivált W10pro. A gépre linux került, és egy virtuális gépben futtatnám a W10-et, de nem tudom aktiválni. Egyáltalán ez licence-be ütközik?
-
cigam
titán
válasz
üzenetére
Azért vannak határok. Nekem pl. Nem sikerült digitális licence-et átvinni Dell laptopról Lenovo-ra. Ugyanakkor a Lenovo-val gyárilag települt W7Pro tényleg gond nélkül frissült, aktivált W10Pro-ra. Nem mellesleg a PH! sem tesz semmit. Papíron nagyon ügyelnek, hogy semmi törvénytelen dolog ne legyen az aprón(meg a fórumokon), aztán tele az apró ezekkel a licence nepperekkel.
-
cigam
titán
Pedig nem az. Valószínűleg elfogadja a kapott kulcsot, de attól nem lesz legális példány. Egy e-mailben küldött Windows 10 telepítőkód, garantáltan mennyiségi licenc kód. Addig él, amíg a Microsoft ki nem üti. Lehet soha, lehet 1 hónap múlva.
A hivatalosnak tűnő magyar oldalon az (X) jelzést is látta? Ami a fizetett hirdetés jele, vagyis nem a saját kútfőből írt ajánlásuk, hanem pénzt kaptak azért hogy megjelentessék azt az írást.
Az a fura, hogy az MS még nem készített egy tájékoztató oldalt ezekről a töredék áron nepperkedőkről.
-
cigam
titán
Milyen gyakran tekeri el a pontosidőt? Be van kapcsolva a "pontosidő automatikus beállítása", de 2 órával kevesebbet mutat. A időzóna jó. Próbáltam átkapcsolni automatikusra is, de nem segített.
-
cigam
titán
2 óra semmittevés után elaltatja a gépet a rendszer. Viszont amikor felébresztem, már nem fut a programom (distributed.net). Ez normális? Hol tudom beállítani, hogy az alvás, az csak alvás legyen?
-
cigam
titán
Intel(R) I211 Gigabit Network Connection Network link has been established at 1Gbps full duplex.
Intel(R) I211 Gigabit Network Connection Network link is disconnectedEz nem hiba, hanem információ. Arról tájékoztat, hogy a hálókártya kapcsolódott egy eszközhöz, ill. bontotta a kapcsolatot. A fenti két bejegyzést bármikor reprodukálhatod, elég csak kihúzni, ill. visszadugni a hálózati csatlakozót. Ha jól megnézed egy fehér "i" buborék az ikonja. Ami mezei információs bejegyzés. Az igazán problémásak sárgák vagy pirosak.
Megnézted az ajánlott programmal a kékhalál részleteit?!
-
cigam
titán
válasz
r.levente75
üzenetére
Ne látogass bizonyos oldalakat. Belinkelnél egyet? Eddig csak olvastam ilyenről.
A gépházban (Adatvédelem-»Alkalmazásengedélyek) kapcsold ki, hogy a bögésző ne legyen jogosul se a kamera, se a mikrofon használatára. -
cigam
titán
válasz
Muerte
üzenetére
ez nem is kellene erre a verzióra
Ez fura, mert ez a 11. havi összegző frissítés.
2 tipp:
- letöltöd a 1809 telepítőt, és arról frissíted a rendszert.
- kézzel kitakarítasz. Nyitsz egy admin jogu parancssort, és sorban kiadod az alábbi parancsokat:
net stop wuauserv
net stop cryptSvc
net stop bits
net stop msiserver
ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
ren C:\Windows\System32\catroot2 Catroot2.old
net start wuauserv
net start cryptSvc
net start bits
net start msiserver
Végül újraindítod a gépet. -
cigam
titán
Ahogy a különféle tracker, ad oldalakat, úgy az ms update szervereit is letilthatod a routeren, vagy egy proxy/tűzfalon keresztül.
Csak kiindulásképpen, de rengeteg más találatot is ad a kereső. -
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
cigam: n+1 éve user-ként használom a céges, és otthoni gépeket is
King Unique: legalább ne kevernéd a dolgokat... Más a céges használat és más az otthoni.cigam: Mondj egy életszerű példát amihez nap mint nap admin jogosultság kell
King Unique: szerinted nincsen olyan eset, amihez emelt jogosultság kell, megint roppant érdekesSzámomra sokkal érdekesebb, hogyan próbálod kiforgatni a mondandómat. Hihetetlen, hogy nem vagy képes elfogadni mások véleményét(vagy csak az enyém zavar?!), és csak csúsztatásokkal próbálsz érveket felhozni ellene.
még sincs évek óta semmilyen gondom az otthoni gépeken rendszergazda fiókkal sem
Ennek nagyon örülök, de Te nem vagy mindenki.
- nem mindenki rendelkezik akkora hozzáértéssel mint te
- nem mindenkinek olyanok a felhasználói szokásai mint neked
- nem mindenki bástyázza körül magát plusz védelmi rendszerrel
- ... -
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
A felhasználói fióknál viszont továbbra is tartom, hogy nem minden usernek opció kizárólag korlátozott jogosultságú fiókkal használni a rendszert
Tartsad, csak ne hírdesd sehol mint jó megoldást, módszert, mert nem az. Mondj egy életszerű példát amihez nap mint nap admin jogosultság kell. Csak mert én nem tudok, és n+1 éve user-ként használom a céges, és otthoni gépeket is.
-
cigam
titán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ha frissül az a baj, ha nem frissül az a baj

(Nem konkrétan neked hanem a W10-nek szól) -
cigam
titán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Teljesen természetes, hiszen ahogy te is írtad, valamilyen hiba miatt nem fog települni. Tényleg el tudod képzelni bármelyikünkről is hogy egy pontos hibaüzenet nélkül(akár a programé, akár az eseménynaplóban történt bejegyzés) fellapozzuk az álmoskönyv-et, és megmondjuk a tuti megoldást (áldozz fekete kakast telihold éjjelén)?
-
cigam
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem tartom valószínűnek, hogy ritka igény lenne a router mögötti céges/otthoni hálózat elérése úgy, hogy úgy hogy a NAS, PC (ami a VPN-t kezeli) nincs kirakva közvetlenül az internetre. + ha olyan ritka, miért lett belőle mégis KB cikk?
Nem, ezek a kis cégek, magánszemélyek nem használnak AD, és GPP-t sem. Sőt mondok vadabbat: OS X alatt pár kattintás volt a VPN kapcsolat hozzáadása, ami egyből működött. Mindenféle keresgélés, és turkálás nélkül. Merthogy az sem evidencia ám hogy tudod miért nem működik! Keresgélni kell a megoldást mit is kellene csinálni hogy működjön.Már ne is haragudj, de majd én eldöntöm, hogy nekem mi az értelmes, fontos, stb... Tudod mi a gyenge, hogy nagyvállalati AD/GPP "maszlaggal" próbálod meg elfedni a valós problémát.
Engem, mint felhasználót pont nem érdekel, hogy miért okoz a rendszernek akkora fejfájást a naplók megjelenítése. Megint csak egy másik rendszert hoznék fel példának. Elindítom a naplónézegető programot, rákattintoka FaceTime-ra, és már köpi ki a naplóbejegyzéseket. Vagy a system.log-ra vagyok kíváncsi? Pikk-pakk ott a lista, pedig egy 2008-as C2D procis gép.
Arról meg inkább ne is beszéljünk, hogy olyan mint egy kínai mobil. Rendszeresn küld haza adatokat,ha akraom, ha nem.
-
cigam
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Funkcionalitásban? Tessék mondani az funkcionalitás, hogy a könyékig kell a registry-ben turkálni egy VPN kapcsolathoz?
- A VPN kapcsolat csak akkor röfent be, ha a registry-ben hozzáadtam az AssumeUDPEncapsulationContextOnSendRule kulcsot
https://support.microsoft.com/hu-hu/help/926179/how-to-configure-an-l2tp-ipsec-server-behind-a-nat-t-device-in-windows
Hány évig tart leprogramozni, hogy a GUI-n, a VPN beállításokban csak egy pipa legyen? Persze aki nem használ VPN-t, nem fog bele futni, és nem fogja érteni miért nem a szívünk csücske. És ez csak egy példa. Van egy listám a hasonó problémákról, amibe eddig belefutottam. -
cigam
titán
Group Policy-ben van rá lehetőség.
Vagy amikor felcsatolod, ne pipáld be, hogy "Bejelentkezéskor újracsatlakozás"
-
cigam
titán
válasz
terapeuta007
üzenetére
Persze értem én, de így egyszerűbb volt bemutatni, minthogy elkezdem mesélni az MS mennyiségi licenceiről. És ezért nem hoztam szóba a refurbished licence-t.
-
cigam
titán
válasz
olivera88
üzenetére
Nem legális. Nincs ingyen ebéd, ami 35-40k alatt van az nem legális példány.
Nézz utánna magad. pl. [link], de csak vissza kéne olvasnod. Nem telik el úgy hét (nap!) hogy valaki meg ne kérdezné, hogy ez miért ilyen olcsó, tényleg legális? A boltban meg miért ilyen drága?
Attól hogy egy szériaszámgenerátorral aktiválod a programot, nem lesz legális, csak aktivált (amíg el nem éri az MS ingerküszöbét, és le nem tiltja)Arcátlan fizetett hirdetés. Nem mellesleg ez felveti a felület gazdájának bűnrészességét is. Ennyi erővel drogot is árulhatna, és alatta apróbetűvel odaírja, hogy ez nem az én bizniszem, itt és itt kell reklamálni, ha csak porcukrot kaptál.
-
cigam
titán
válasz
üzenetére
Ez inkább a milyen program ami... topikba tartouik, de pl. az InfraRecorder(portable) verziója is megoldja.
Az nem jó, ha csak egyszerűen átmásolod a tartalmát egy mappába? -
cigam
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
A fenti cikk és a benne foglalt ajánlat fizetett promóció, melynek tartalmához a PC World semmilyen formában nem kötődik, a hirdetett termékekért, szolgáltatásokért nem vállal felelősséget.
-
cigam
titán
Elképzelhető, hogy a tabletre telepített W10-re nem telepíthető az NFS támogatást? Pedig PC-vel készített MS féle pendrive készítővel készült 32bites rendszer lett feltéve rá (Toshiba Encore 2). Laptopon simán hozzáadtam, igaz az 10Pro. Az összehasonlításokban nem láttam difi-nek az NFS támogatást(vagy nagyon apró betűvel írták).
-
cigam
titán
válasz
daninet
üzenetére
Esetleg kukkantsd meg a ProcessExplorer-el.
-
cigam
titán
válasz
makoss
üzenetére
Mi ez a tílus? Már ha ezt annak lehet nevezni?
Hogy engedsz meg magadnak ilyen hangnemet, azzal szemben aki segíteni szeretne rajtad?!
De tudod mit, lehet így is játszani: pont lesz@rom a problémádat.
Vidd vissza oda ahol telepítették, aztán ott add elő magad ebben a stílusban! -
cigam
titán
válasz
balazs1956
üzenetére
Mert sokan halásznak a zavarosban. Ezek a jóárasított használati jogok, általában mennyiségi, vagy refurbished licencek.
Egyik sem lesz legális az új HW-ekre telepítve. Más dolog a működik (beaktiválódik), és más az hogy valóban jogszerűen használhatod. -
cigam
titán
válasz
makoss
üzenetére
Ugyanazzal az online fiókkal vagy bejelentkezve?
Ha készítesz egy helyi fiókot, és abba lépsz be, akkor is a tálca van alul?Memora
Tuti nem a lapozófájl miatt ment tönkre az SSD-d. Egyszerüen eljött az ideje. Volt rajt 1-2 gyengébb minőségű alkatrész, és feladta a harcot. Nekem (és soknan másoknak) évek óta fut, swappel mindenféle hókusz pókusz nélkül. Az enyémen pl. több mint 30TB írásán van túl és semmi baja. -
cigam
titán
válasz
makoss
üzenetére
L a s s a n m o n d o m, h o g y m é g t e i s m e g é r t s d. N i n c s e n r á g y á r i k a p c s o l ó.
Válaszoltál a feltett kérdésekre? Nem. Csak ignorálod őket, és felteszed ugyanazt a lemezt. Mégis milyen választ vártál?
Nem írod le honnan van a telepítő, melyik verzió, milyen (tuning/optimalizáló/csicsamicsa) programokat telepítettél, nem futtatod le az ajánlott parancsot,.... Így hogyan segítsen rajtad az ember? -
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Hopsz, ezt nem tudtam.
-
cigam
titán
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Nem arra kéne rájönni, hogy mitől(mit) érzed lassúnak?
-
cigam
titán
10 éve is megvették az aktuális Windows kiadást, ahogy 5 éve, és most is. Lényegtelen minek hívják. A gépet úgy is lecseréled 5-10 évente, és azon is ugyanúgy ott van az OEM Windows. Vagyis az átlag felhasználó 5-10 évente vesz egy OEM licence-et. + állítólag az office és felhő több bevételt hoz már.
-
cigam
titán
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Szemrevételezni kellene az alkatrészek állapotát (pl. por, púpos kifojt kondik). A tápegységen belül is, de ezt áramtalanítva, a 220-as kábelt kihúzva, hátratett kézzel!!!
Ha a saját monitorodat dugod rá változik a dolog?
Ez inkább hw-es topic témája.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Társasjáték topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Attól, hogy processzor be van forrasztva, a paszta ugyanúgy elfárad mint a foglalatosnál. Időnként azt is cserélni kell.