- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Üdv!
Windows 8-on ezzel a problémával küzdöttem, frissítettem 8.1-re, utána ismét rendszergazda jogokat kapott a fiókom, majd tegnap megint azt tapasztaltam, hogy ismét csak vendég fiókom lett, miután jelszót változtattam. Tud valaki fájdalommentes megoldást (nem Win reinstall, vagy letörlődik minden program) a problémára?
-
Coolmat
őstag
Üdv!
Egy elég speciális problémám lenne: a kollégiumomban letiltottak majdnem minden portot a hálózaton, így a Microsoft fiókra való bejelentkezés sem működik rendesen (ezt onnan sejtem, hogy másodpercekig szokott szüttyögni miután beírom a jelszót, most pedig egyből bedob a start képernyőre). Ezzel még önmagában nem is lenne baj, viszont a vezérlőpultban egy csomó rendszergazdai jogosultságot kérő részhez nem férek hozzá (ami mellett UAC jelecske van), és néhány beállításhoz sem, valamire csak kattintok és nem hozza be, valamire azt mondja váratlan hiba történt. Van valami lehetőség a Microsoft fiókomat lekonvertálni sima Win8 fiókra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged