- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
Épp ezért használom csak a ccleanert. Pl a win7 rendszerem 2 évig volt fent, és semmit nem lassult ezalatt. 2 év után is csak azért tettem fel újra, mert új winyót vettem. Én is láttam, amikor próbálgattam mindenféle takarító programot, hogy leszed egy csomó mindent, de amikor nem használtam sem lassult le a gép. A titok annyi hogy mindent rendesen kell uninstallálni, törölni kézzel a visszamaradt mappákat, így nem marad szemét. Egy erősebb gépen pár visszamaradt registry bejegyzés úgysem lassít semmit, szerintem... Csak kíváncsi voltam, aki takarító programokat használ, mindigis használta-e őket, és észrevett-e bármi változást a használat miatt
Mert én nem igazán. No igen, az alap user gépére talán nem árt, de pont mi, akik itt vagyunk a fórumon, vagyunk olyan szgép használati szinttel rendelkező egyének, hogy cleanerek nélkül is tisztán tudjuk tartani a gépünket
-
lck
senior tag
Persze igazad van. De hoztak nekem vissza gépet 1 év után. Aminn XP alatt 80 folyamat futott, kb: 20 giga szemét fájl volt, és a registry karbantartás 10000 körüli érvénytelen bejegyzést törölt.
Karbantartás után újra használhatóvá vált, és nem kellett új wint raknom.
Az általam említett észrevétlenül lefutó karbantartás hosszútávon egészen használható szinten tartja a gépet az alapuser támadásaival szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- PS Plus előfizetések
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest