- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Win7-ről álltam át 8.1-re. Az lenne a kérdésem, hogy a Live mail alól, hogy tudom a beállításokat, leveleket átvinni a Posta alkalmazásba? Egyáltalán lehetséges?
-
törölt tag
válasz
worxland #58837 üzenetére
Elsőnek én is, de mivel úgyis felrakja amint lesz újabb verzió a Logitech Gaming Software-ből, így szélmalom harc
(#58898) kraftxld : PRo verzióm van.
How to Add "Take Ownership" to Context Menu in Windows 8 and 8.1
-
kraftxld
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #58893 üzenetére
Le kell építeni a hülyéket, szenvedjen velük más főleg ha nem is fizetnek, aztán kisímul az arcod
-
netpeti98
addikt
válasz
szabonagyur #58894 üzenetére
Mondhatnám, hogy rakjuk be a Creation toolt a téma összefoglalóba. De ha azt nézzük, hogy az automatikus bejelentkezés is feljön minden második oldalanként, akkor nincs sok értelme.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #58893 üzenetére
Semmi baj, már eszembe sem volt miről is írsz most, úgy néztem vissza
Az a baj hiába mondjuk, linkeljük be a Media Creation Tool-t ha egyszer vannak kollégák akik egyből jönnek a jól integrált f@sza kiadásokkal és azt rakják fel az emberek... Lehet orrentről is tölteni csak ésszel kell, nekem is onnan van Office 2k10 telepítőm mivel MSDN vagy ilyesmim nincs.
-
válasz
szabonagyur #58834 üzenetére
Teljesen igazad van és tényleg az elnézésed kérem, mert valóban "puffogtam".
Tudom, nem mentség, de az év ezen szakaszában (2 hónap óta kb) napi 14-16 (nettó) órát töltök gépek összerakásával/telepítésével stb, szóval eléggé "kiégtem" erre az évre, plusz pont aznap 1,5 órát vett el az amúgy is kevés időmből egy user, akinek UEFI-ben kellet volna telepíteni(3TiB HDD-re, szóval itt kötelező). Skype-n az első kérdésem rögtön az volt, hogy milyen deszka, meg hogy eredeti/érintetlen x64-es telepítője van-e, erre megadta a deszka típusát ill. hogy igen, eredeti/érintetlen x64-es a telepítő. Sehogy sem ment fel az OS, 1,5 óra után írtam, hogy innentől adjon hozzáférést a géphez (teamviewer-en) és ránézek, mert lehetetlen, hogy nem menjen fel az OS. 1 perc múlva tisztán láttam, hogy nem eredetei/érintetlen telepítőt használt...Letöltettem vele egy "normálisat", érdekes módon az simán felment...
Szóval -mint írtam ez nem mentség- elég "harapós" kedvemben voltam ezen témában, de nem volt igazam, szóval elnézést!
UI: (Ezt nem neked írom), W8.1 esetén lehetősége van mindenkinek eredeti/érintetlen ISO letöltésére/generálására, legalább ezzel éljetek. A torrnetről(meg egyéb hulladék oldalakról) letöltött ISO-k nem feltétlenül eredeti/érintetlen telepítők, még ha azt is írják oda, hogy azok.
A hibák min. 80%-t az ilyen preactivated/integrated/hacked/patched/kms-d/50azegybenallinone/galauskagalagonya edisönök okozzák.... -
törölt tag
Most én is belefutottam egy problémába, pontosabban kettőbe, mert az egyik szülte a másikat...
Szóval pár nappal ezelőtt újratelepítettem a Windows 8.1-et. Azt választottam, hogy szinkronizálja le a teljes fiókot. A gépen négy fiók van, ebből kettő az enyém, és a többi családtagnál is ezt szoktuk választani. A gond ott kezdődött, hogy a Windows újratelepítést követően a Windows Media Playerben - melyet előszeretettel használok - nem lehetett lejátszási listát létrehozni. Nos ez roppant mód zavart, így előbb kezdtem a hibaelhárítóval:
Hibakódot nem adott, az SFC /Scannow szerint minden rendben volt, töröltem manuálisan a C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\Media Player könyvtárból a szükséges fájlokat - előtte a WMP-t leállítotam, még a szolgáltatást is ha kellett. Végig böngésztem a netet mi lehet, a végén pedig arra jutottam, hogy mivel a négy fiókból három esetében tökéletesen működik, így azt az egy fiókomat törlöm, majd létrehozom újból.
Azt választottam, hogy minden fájlt töröljön, majd újból létrehoztam a fiókot. Innentől kezdve az új fiókon is engedte a lejátszási listák létrehozását a WMP12 tehát egy probléma megoldva. Viszont a régi fiók neve megmaradt, mert van benne egy Libraries nevű mappa ami felett nem tudom átvenni a jogosultságot:
Helyet nem foglal tárhelyileg, de eggyel több mappa van ott a kelleténél. Már próbáltam törölni UnlockerPortable progival is, egyszerűen nem engedi.
Egyszer voltam már hasonló helyzetben, egy mappánál, de annak a sorsát megoldotta a nem éppen miatta, de időben érkező formázás
Tehát valakinek valami ötlet? Mert a netet már feltúrtam, de a probléma még mindig áll
-
zekk007
aktív tag
válasz
szabonagyur #58887 üzenetére
-
genndy
addikt
válasz
szjoci #58882 üzenetére
C:/Users/Felhasználónév mappát másold ki mindenestül, aztán kutakodhatsz, másolhatsz kedvedre.
Tipp:
C:/Users/Felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\Internet Explorer
C:/Users/Felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\Internet ExplorerItt szokták tartani a progik a dolgaikat, de nem használok IE-t, nem tudom ez pontosan mit hol tárol.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Ballövő92 #58880 üzenetére
Ahogy olvasom ez eléggé globális probléma és nem nagyon van rá megoldás még...
MInden esetre a gyári McAfee-t érdemes lehet letörölni előtte, de lehet a Win8.1-hez egy új telepítés kellesz.
(#58879) tutituba: hogyne lenne sok a 60 fok, nekem jelenleg 28 fokos a notiban...
Amúgy nincs túl jó állapotban az SSD-d, nekem 1,5X ennyi írt adattal nincs ilyen állapotban pedig kb 1 éves az SSD benne.(#58881) zekk007: ez egy Store app ahogy nézem... tudnál berakni róla egy printscreent mire is gondolsz pontosan?
(#58882) szjoci: magát a kedvenceket át lehet rakni az nem nagy dolog, a jelszó az ami problémásabb ehhez kellene egy program ami letudja menteni a jelszavat is.
De szerintem is az Online fiók a leggyorsabb. -
-
szjoci
őstag
Sziasztok!
Meg lehet valahogy oldani hogy az asztali gép (win 8.1 pro 64bit) egyik fiókját átmásoljam/szinkronizáljam egy laptoppal (win 8.1 pro 32bit)? Internet explorerben rengeteg kedvenc oldal van felh.névvel és jelszóval elmentve, amit nem pötyögnék be mégegyszer ha nem muszáj
Köszönettel,
Joci -
zekk007
aktív tag
-
Ballövő92
újonc
válasz
szabonagyur #58878 üzenetére
Pontosan, 8-ról frissítenék 8.1-re.
A hibakód amit kiír az pontosan ez: 0xc1900101 - 0x20003 Viszont nem telepítés közben adja ki, hanem csak miután leállítottam, újraindítottam és ismét felállította a Win8-at...
Köszi a gyors reakciót.
-
Ballövő92
újonc
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: mi okozhatja azt, hogy a 8.1 telepítése közben elakad a telepítő 82%-nál és kiír egy hibakódot?
Amiket már próbáltam: clean boot-tal futtatni, felraktam minden frissítést ami elérhető a windows 8-hoz és a gépemhez, a parancssorban is alkottam már valamit a DISM.exe-vel (bocsássatok meg, hogy nem igazán értek hozzá, de így talán tudjátok mire gondolok), tehát mindent megpróbáltam már amit a microsot supportja ajánlott erre a hibára, de nem volt megoldás...
Amit még egyedül nem próbáltam, hogy letörlöm a McAfee-t, ami a windows kompatibilitás ellenőrzője szerint nem fog futni 8.1 alatt. Lehet, hogy ez a gond?
A gép egyébként egy Sony Vaio Duo 13.
Köszi előre is a válaszokat.
-
hablatyka
csendes tag
Hali,
Olyan problémába ütköztem, hogy miután bebootol a windows azután pár perc használat után totál lefagy a gép és csak a hard restart segít.
Pár hónapja volt egy hasonló eset, akkor a bootolás előtt elkezdett csinálni a gép egy vinyó analizásást az ssd-n és ott fagyott ki mindig a javításnál és újra kellett telepíteni a rendszert.
Gondoltam, hogy az SSD-vel van valami baj, de első gugli találattal kiadott ssd health progi azt írta h nincs para a vinyóval.
Valaki találkozott hasonló problémával? Hogy lehetne lecsekkolni, hogy biztos nem az SSD hibás-e (valami linuxos dolog kéne, mert csak arra tudok bebootolni)? Mert nem akarom, hogy havonta kelljen újrahúzni a gépem.
Az ssd 3 éves msata csatolófelületes Adata SX300. Lenovo Y580 noti. -
-
Polllen
nagyúr
válasz
Permet Elek #58873 üzenetére
Azért dobd be a megoldást, hátha később másnak is jól jön!
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Permet Elek #58872 üzenetére
Megoldva. Gép feltámasztva. Halleluja.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Permet Elek #58867 üzenetére
Valaki?
-
SirAlo
aktív tag
válasz
szabonagyur #58869 üzenetére
Nekem is youtubon pl. de rtlmoston silverlightnal mar nem akarja a dolgot
-
SirAlo
aktív tag
Hello, dupla monitornal be lehet azt allitni win 8.1-en hogy ha az egyik monitoron nezek videot pl. , berakom fullscreenbe es a masik monitoron ha klikkelek egyet ne lepjen vissza ablak modba a video ?
-
Permet Elek
senior tag
HELP!!! Újra akartam indítani a gépet, de nem bootol be. Felraktam a magyar nyelvi csomagot. És ennyi. Ez fogad.Mi csináljak? Win cd-m nincs.Asus g56jr.
Windows failed to start. A recent hardware or software change night be the cowe. The fix the problem:
1. Insert your windows install ation disc and restart your computer.
2. Choose your language settings, and thenclick next.
3. Click, repair your computer. If you do not have this disc, contact your system administrator or computer manufacturer for assistance.
File:\Boot\BCD
Statusxc000000f
Info: the boot configuration data for your pc id missing or contains errors. -
törölt tag
válasz
szabonagyur #58862 üzenetére
Azért írtam, nehogy azt gondolja valaki, hogy ebben a hónapban kétszer van frissítős kedd, ráadásul a második szerdán
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #58860 üzenetére
Red Orchestra 2 esetében erről van szó: kell neki a .Net keretrendszer 3.5
Amit a Windows 8.1 le is szed a Windows Update-ről, majd frissíti is.
-
kispx
addikt
válasz
Permet Elek #58856 üzenetére
1) Tedd fel a nyelvi csomagokat (control panel -> language, a magyar nyelvnél options -> install)
2) Tedd alapértelmezetté (az install helyén meg fog jelenni a set default language ) -
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Esetleg van mód rá, hogy a gyári angol 8.1-et megtanítsam magyarul? Beállítottam mindent magyarra, de csak angolul ír ki mindent. De lehet én vagyok a béna hozzá.
-
cigam
titán
Találkoztatok olyan problémával, hogy a youtube videó lejátszása után, pont amikor végetér, elsötétül az egész képernyő, és kidob a bejelentkező felületre, mintha most kapcsoltam volna be a gépet. Intel 964express integrált VGA egy Dell D630 laptopban. Eseménynaplóba semmit nem találtam.
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Vettem egy használt Asus g56jr -laptopot. Semmit nem kaptam hozzá, csak a gép+töltő. Wan win 8.1 matrica az alján. Az a kérdésem, hogy bármilyen win 8.1 telepítőt használhatok? Az aktiválja magát a biosból? Vagy,hogy van ez. Első laptopom, és eddig win 7-et használtam. Így örülnék ha valaki leírná,1000x-re is, hogy működik ez. Mert hiába írtam be a típust a keresőbe, semmi. A matrica szóra pedig kidobbot érdekes dolgokat. Válaszokat előre is köszönöm.
-
bugmenot1
tag
válasz
szabonagyur #58851 üzenetére
Aspire 3750
-
bugmenot1
tag
-
bugmenot1
tag
válasz
szabonagyur #58848 üzenetére
Telepítettem, és nem jó
-
bugmenot1
tag
válasz
szabonagyur #58846 üzenetére
-
bugmenot1
tag
Ez mi?
-
Windows to Go-t megcsináltam rendes enterprise-al (64bit 8.1 ENG) ahogy eredetileg kellene. Pendrive-ra azt írta nem támogatott pedig pont olyan mint a támogatottak (USB3 32gb kingstone ultimate G3). Viszont egy noname usb3 rackben lévő notivincsire meg azt írta hogy támogatott, szóval nem kicsit bugos. De a lényeg hogy megy és meglepően gyors ahhoz képest hogy rackből megy, azaz pont olyan gyors mintha nem is usb-ről menne.
Azt nem értem hogy eddig ezt miért nem találtam meg sehol. Csak a WindowsPe volt mindenhol, pedig itt egy full kész használható hordozható rendszer és tényleg csak pár kattintás összerakni. Még a drivereket is leszedi magának ha olyan gépbe rakom. -
genndy
addikt
válasz
half333 #58839 üzenetére
Megnyitott fájl van benne / a rendszer használ valamit belőle. Be kell zárnod minden rá vonatkozó programot, vagy jogosultságot kell szerezned a törlésre. Viszont akkor már érdemes megvizsgálni, hogy ha most tényleg használja valami, az legközelebbi újraindításnál nem fog-e berosálni attól hogy már nincs ott amit keres...
-
half333
őstag
Üdv! Egy bizonyos mappát szeretnék C-ről D-re áthelyezni,de sajn0s nem 100 százalékban helyezi át a benne lévő fájlokat,sehogyan sem tudom áthelyezni. Mit lehet tenni ilyenkor? Ez a win hibája?
-
törölt tag
válasz
worxland #58837 üzenetére
Korábban szinte mindenre gondoltam, csak erre nem
Lehet azért, a G15-ön van USB Hub, igaz 1.1-es de nyomtatóhoz pont elég. Viszont ki az aki erre köti a nyomtatót ? Mert egyébként sok köze nincs a Logitechnek a nyomtatók világához
A 8.57-et meg le is frissítettem gyorsan...
-
bepken
veterán
sziasztok!
wifi hotspotot szeretnék létrehozni, amin keresztül megosztanám a netet egyéb kütyükkel.
prompt alól sikerült is létrehozni egy "virtuális adaptert", melyet az egyszerűség kedvéért "HOTSPOT"nak neveztem el, majd megosztottam a netet ezzel a kapcsolattal (melyet egyébként jelenleg egy usb modem biztosítja)itt viszont elakadtam....akárhogy próbálkozok, nem sikerül netet varázsolni egyik csatlakoztatott eszközön se.
azt látom, hogy a "HOTSPOT" kapott egy fix IP címet, beírtam neki a szokásos Google Public DNS címeket is. majd a csatlakoztatott készüléken is statikus IP-t állítottam be. a kapcsolat természetesen létrejön, igazából kommunikál is a két eszköz, net viszont nuku...
mit csinálok rosszul? az idegesít, hogy a jelek szerint működnie kéne, mégse teszi.
(ja és ezt onnan tudom, mert Connectify segítségével sikerült megosztani, és az hát szerintem az a vacak is csak ennyit csinál nagyjából....töröltem, mert se az avast nem díjazta telepítéskor, sem pedig én a folyamatos pop-up hülyéskedés miatt)
köszi előre is!
-
szabonagyur
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #58833 üzenetére
Rufus volt a kérdés, arra válaszoltam, a többi dolog rohadtul nem érdekel...
Másrészt honnan tudod, hogy 8.X-ről készíti a telepítőt? Lehet itt nagyzolva puffogni, de egyszerűbb lett volna leírni mint B lehetőség, hogy van ez is, aztán majd eldönti az illető, hogy kell neki a rufus vagy nem.
-
válasz
szabonagyur #58832 üzenetére
Ki mondta, hogy ilyen bisz-baszokat használj? W8.x esetén leformázol egy pen-t(mindegy milyen fájlrendszerre) aztán rámásolod a telepítő teljes tartalmát (még aktívvá sem kell tenni, bootcode sem kel), aztán simán telepítesz, legacy-ban vagy UEFI-ben (lehet, ehhez kell BIOS beállítás is(elsősorban laposoknál), de ha valaki nem tudja mi az a BIOS és hogy kell beállítani, az megint user error. Ha ezzel sincs tisztában, akkor formázhat akármilyen app, akármire, akkor sem lesz jó, max. úgy szoktak telepítenek, ahogy esik, úgy puffan alapon...)
Manapság 10/7 eseteben UEFI telepítést látok user-eknél, de azt sem tudják mi az, meg mikor van értelme
(Meglátok egy 2 TIB kapacitás alatti meghajtóval ellátott lapost UEFI-ben, csak vigyorgok a szakmai impotencián...) -
szabonagyur
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #58831 üzenetére
Rufus esetében NTFS alatt még nem sikerült UEFI képes telepítőt csinálnom, illetve mások is panaszkodtak rá. Más helyen más programmal vagy parancssorban biztos nem kell FAT32 de Rufusnál kell.
-
válasz
szabonagyur #58828 üzenetére
Érdekes lenne. Ha valaki másképp nem tudja, azt user error-nak nevezik, maradjunk ennyiben...
Az ilyen "installer-készítő" app-ok nagy részben linux alapúak, és az ahhoz szükséges grub/syslinux loader miatt használnak fat32-t, nem másért) -
Ice&Lime
veterán
Ezt a félig start menüt nem lehet bővíteni valahogy, plusz funkciókkal, belerakni még pár dolgot?
Magában a win-en belül, nem külsős progi érdekel. -
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék telepítő usb-t csinálni Rufussal Win8-hoz, az lenne a kérdésem, hogy a fájlrendszernek kötelező a FAT32 vagy jó az NTFS is? A gép UEFI-s, a partíciókiosztás a HDD-ken és a pendriveon GPT.
-
pzstm
titán
-
Воланд
titán
válasz
szabonagyur #58824 üzenetére
a legjobb, ha kifejezetten wtg certified pendrive van hasznalva.
-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur #58820 üzenetére
USB 3.0-s kell és 32GB-os
-
-
Воланд
titán
válasz
MasterDeeJay #58817 üzenetére
kezdesnek enterprise kell a gepre, amirol elkeszited a windows to go pendrive-ot. es kell egy enterprise iso is. onnentol meg mar next - next - finish.
-
Olvastam egy olyan lehetőségről amelynél a WIN8 képes pendriveról futni, ez a windows on the go. Próbaképpen egy 8.1 64bites Pro VL-t kiírtam AOMEI partition assistant hordozható windows készítőével egy aránylag gyors pendrivera ami egy Kingston ultimate usb 3 G3-as (150/70 olvasás/írással). És beraktam egy usb2-vel rendelkező gépbe aminél csak pörög és pörög a win8 indulási képe, most átraktam egy másik usb3-as portal rendelkező gépbe de ott is csak pörög és nem indul. Semmi hibaüzenet, most is pörög már 5 perce de nem indul.
Azért gondoltam erre mert van egy AMD Kabini gépem ami egy adott órajel tuning után (105mhz) csak kikapcsolt AHCI módban működik illetve nagyobb tuning esetén az egész vezérlőt ki kell kapcsolni. És itt ez a pendrive ami elég gyors de túl vaskos és nagy hogy hordozzam de ebbe a gépbe pont beleillene.Tehát mivel csinálhatnék pendriveról bootolható használható teljes értékű win8.1-et?
-
Polllen
nagyúr
Van azért még hová fejlődni. Újrahúzás után nem akarta elküldeni a megerősítő kódot sms-ben. Authenticator-ral megoldottam, de ezt sem ajánlotta fel sehol, csak az sms-t erőltette.
Aztán az oprendszer eredeti nyelve angol, leszedtem hozzá a magyart, de természetesen a metro appok addig nem voltak hajlandóak frissülni magyarra, amíg nem töröltem le az angol nyelvet teljesen, hiába a magyar volt az alapértelmezett... Fele rendszer angol volt, fele magyar még a gépházban is...
No more windows install...
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
windows 8.0 frissítő kulcsával lehet azonnal 8.1-t telepíteni? Ha nem 8.0-t lehet úgy telepíteni, hogy előtte nem rakom fel a frissítés alapját? Úgy rémlik anno mikor megjelent preview-ra tettem fel teljes gyaluval és nem volt gond, de most egy üres ssd-re telepíteném.
-
dJ Peer
aktív tag
Sziasztok!
Próbálkoztam egy speciális rendszerbeállításon, hogy egy másik felhasználó ne érjen el bizonyos fájlokat, egy bizonyos mappából. A dolog nem jól sült el, először megnézni sem engedte a fájlokat, most látni, látom, de megnyitni nem tudom.
Pontosabban: vissza tudtam állítani, de külön a mappát, és külön egyesével a fájlokat. Na de ezt ki akarja végigcsinálni?
Az _1_ mappát sikerült mégis valahogy úgy, hogy csak a mappa beállításait változtattam, és a fájlokhoz is teljes a hozzáférés.
Látszólag ugyanaz a két mappa beállítása, a _2_ mappában lévő fájlokat nem tudom lejátszani.
[link]
Van valami ötletetek? -
Pilot
tag
válasz
szabonagyur #58807 üzenetére
A win 7 alatt semmi mást nem telepítettem a játékon kívül. Mi ez a STEAM? Ez korábban miért nem kellett?
-
Pilot
tag
válasz
szabonagyur #58805 üzenetére
Persze, újratelepítés volt.
-
Pilot
tag
Halihó!
Az Air conflicts Vietnam és a pacific carriers prigival játszottam win 7 enterprise 64 bit alatt. Kisebb részletességgel elfutott, de a videóteljesítmény gyenge volt, ezért vettem egy gtx750-es karit. Ezzel a teljesítmény megvan, de win 8.1 alatt nem indulnak a progik. Az első hiba szerint nem találja a config.ini fájlt. Rendzsergazdaként indítva ez már nem gond, viszont így meg ezt az error-t löki: Can't initialize STEAM.
Ez mi lehet? Mi okozhatja? Próbáltam a hibaelhárítással win 7 beállítással elindítani, de semmi. Valakinek ötlete. A játék működött azonos hardver mellett a win 7 alatt.
-
Poiro7
senior tag
Felügyeleti eszközöknél be lehet állítani, hogy csak bizonyos időközben lehessen használni egy adott fiókot?
Ha nem van esetleg valakinek ötlete milyen progival oldható ez meg -
szabonagyur
félisten
válasz
Grande Ale #58801 üzenetére
Vez pult /felügyeleti eszközök részben van a szolgálatások.
Hát a hogyant nem tudom, hogy csinálta de bármi...
-
Grande Ale
őstag
válasz
Bogyó bá' #58799 üzenetére
MAC-szűrés: Nem tudom, ő sem tudja ezt megnézni, nem ért hozzá.
Saját gépről van szó, mit kéne állítgatni?
Szolgáltatások? Hol van ez? Ott lehet elállítva valami? De hogy a francba állította ő el vajon?
Gépházban a hálózatoknál üres, nem lát semmit. A képen, amit mutattam mik azok a nagy piros X-ek? Életemben nem láttam ilyet. Meg vagyok lőve...
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD