Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz szabonagyur #58834 üzenetére

Teljesen igazad van és tényleg az elnézésed kérem, mert valóban "puffogtam".
    Tudom, nem mentség, de az év ezen szakaszában (2 hónap óta kb) napi 14-16 (nettó) órát töltök gépek összerakásával/telepítésével stb, szóval eléggé "kiégtem" erre az évre, plusz pont aznap 1,5 órát vett el az amúgy is kevés időmből egy user, akinek UEFI-ben kellet volna telepíteni(3TiB HDD-re, szóval itt kötelező). Skype-n az első kérdésem rögtön az volt, hogy milyen deszka, meg hogy eredeti/érintetlen x64-es telepítője van-e, erre megadta a deszka típusát ill. hogy igen, eredeti/érintetlen x64-es a telepítő. Sehogy sem ment fel az OS, 1,5 óra után írtam, hogy innentől adjon hozzáférést a géphez (teamviewer-en) és ránézek, mert lehetetlen, hogy nem menjen fel az OS. 1 perc múlva tisztán láttam, hogy nem eredetei/érintetlen telepítőt használt... :W Letöltettem vele egy "normálisat", érdekes módon az simán felment...

Szóval -mint írtam ez nem mentség- elég "harapós" kedvemben voltam ezen témában, de nem volt igazam, szóval elnézést! :R

UI: (Ezt nem neked írom), W8.1 esetén lehetősége van mindenkinek eredeti/érintetlen ISO letöltésére/generálására, legalább ezzel éljetek. A torrnetről(meg egyéb hulladék oldalakról) letöltött ISO-k nem feltétlenül eredeti/érintetlen telepítők, még ha azt is írják oda, hogy azok.
    A hibák min. 80%-t az ilyen preactivated/integrated/hacked/patched/kms-d/50azegybenallinone/galauskagalagonya edisönök okozzák....

Új hozzászólás Aktív témák