- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabonagyur #58834 üzenetére
Teljesen igazad van és tényleg az elnézésed kérem, mert valóban "puffogtam".
Tudom, nem mentség, de az év ezen szakaszában (2 hónap óta kb) napi 14-16 (nettó) órát töltök gépek összerakásával/telepítésével stb, szóval eléggé "kiégtem" erre az évre, plusz pont aznap 1,5 órát vett el az amúgy is kevés időmből egy user, akinek UEFI-ben kellet volna telepíteni(3TiB HDD-re, szóval itt kötelező). Skype-n az első kérdésem rögtön az volt, hogy milyen deszka, meg hogy eredeti/érintetlen x64-es telepítője van-e, erre megadta a deszka típusát ill. hogy igen, eredeti/érintetlen x64-es a telepítő. Sehogy sem ment fel az OS, 1,5 óra után írtam, hogy innentől adjon hozzáférést a géphez (teamviewer-en) és ránézek, mert lehetetlen, hogy nem menjen fel az OS. 1 perc múlva tisztán láttam, hogy nem eredetei/érintetlen telepítőt használt...Letöltettem vele egy "normálisat", érdekes módon az simán felment...
Szóval -mint írtam ez nem mentség- elég "harapós" kedvemben voltam ezen témában, de nem volt igazam, szóval elnézést!
UI: (Ezt nem neked írom), W8.1 esetén lehetősége van mindenkinek eredeti/érintetlen ISO letöltésére/generálására, legalább ezzel éljetek. A torrnetről(meg egyéb hulladék oldalakról) letöltött ISO-k nem feltétlenül eredeti/érintetlen telepítők, még ha azt is írják oda, hogy azok.
A hibák min. 80%-t az ilyen preactivated/integrated/hacked/patched/kms-d/50azegybenallinone/galauskagalagonya edisönök okozzák....
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest