Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
siriq
őstag
válasz
Namelesske
üzenetére
Nalam meg a win 98 se volt ami mindig kitartott az Me helyett.
foleg ha hasznaltam a nem hivatalos service pack-t.
Amugy no flame tema.
Kiprobaltam vmware-be a win 2008 64 bit enterprise-t es az opensuse-t(64 bit). Hat. Az elso az igen szepen futott a masodikhoz viszonyitva(regen meg anno 16 eve unixot hasznaltam). Fura, hogy a win sokkal de sokkal gyorsabb volt. -
siriq
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Problema, megoldva. Mas volt a baj. Amugy melegen ajanlom mindenkinek a windows recovery disk-t. A telepito dvd-vel nem kis bajom volt. A recovery disk meg siman megoldotta.
szerk: Piros pont a win 7-nek arra, hogy siman megy full hardvercsere utan. Jo a vga maradt de minden mas valltozast siman kibirt. 1 ora alatt meg is volt a hardver felismerese es installalasa.
-
siriq
őstag
Hali.
A kozelmultban csereltem lapot, procit es memoriat. Valamiert a win 7 nem szereti az optikai driveomat. Szoval a kerdes. Hogyan tudnam visszarakni a boot-t a sata vinyomra(ami ide modban megy) optikai nelkul(pendrive nem jatszik)? Megprobalom ujra eleszteni a win 7-t. Hatha alapon.
-
siriq
őstag
válasz
kashuk
üzenetére
Most raktam fel a win 7-t egy ettol joval gyengep laptopra. Celeron 1200, 512 ram. csak a vga-val van baj mert azt nem ismeri fel rendesen. Amugy siman jol megy rajta. Persze nem olyan gyors mint az enyem, de a sajat gepemhez hasonlitva egeszen "gyors" volt. Szoval en mindenkeppen kiprobalnam ugy, hogy van benne extra ram is. Igy latod a kulombesget.
-
siriq
őstag
Mindenkinek boldog ujevet kivanok. Sok oromet a win 7-ben

Lassan megyek filmezni a tobbiekkel akik betegek. Ugy latszik ez egy ilyen szilveszter.
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest