Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Oké, ez jogos - a kötet tulajdonosa a SYSTEM, de a fájloknak már én vagyok.
Ezt benéztem. Mondjuk a Security fül csak egy elem kiválasztásánál jelenik meg, úgyhogy lehet mégis egyszerűbb lenne a meghajtóból kiindulva átállítani a tulajdonost azért. -
válasz
aclandiae
üzenetére
2. pont:
Jajmár. Az NTFS fájlrendszer külön tárolja a jogosultságokat minden fájlra, azért "ismeretlen partner", mert a korábbi GUID az új rendszerben nem mutat sehová. Ez nem egy létező felhasználó, hanem még minden fájlodban ez a korábbi azonosító a fájlok tulajdonosa.Átállításához jelölt ki a meghajtót, jobbkatt Properties, Security, Advanced, Owner, Edit, válaszd ki a SYSTEM-et (vagy a saját felhasználód), jelöld be alul a dobozt hogy mélyebben is cseréljen, aztán OK-k sora.
-
Ismer valaki olyasmi programot desktop Windowsra, mint a Drive Extender a Windows Home Serverben? Tehat arra lenne szuksegem roviden, hogy tobb HDD-t osszecsaphassak egy egysegbe, es fajlszintu replikaciot allithassak be kozottuk.
Linux ala talaltam mar ilyet, csakhat 0.6 es Linux
Azt meg nem jatszok desktopon.
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Házimozi belépő szinten
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple MacBook
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Parkside szerszám kibeszélő
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg lesem, ahogy összefossa magát a spanned volume vinyóhalál esetén. Azért bőven nem csak ennyiről van szó.
Azt meg nem jatszok desktopon.