Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Kecsege1
csendes tag
Kb 1 hete engedélyeztem a windowsnak, hogy frissítse magát. Nem emlékszek pontosan, hogy mióta, de lehet csak azután kezdett el jelentkezni a probléma. Lehet, hogy a 2 összefüggésben van?
------
Oks, megpróbálom az audiodrivert.
-
Kecsege1
csendes tag
Hali!
1 hónapja vettem új gépet, 32bites win7 professional van rajta. Úgy két hete elkezdett fagyogatni a rendszer (1-2 naponta). Legtöbbször akkor, amikor épp lejátszanék egy számot, vagy pl guitar pro alatt elég sűrűn csinálta, bár előfordult az is, hogy csak böngésztem, és úgy halt meg. Semmi hibaüzenet, sem előtte, sem utána, spontán lefagy a gép, a hangfal pedig megőrül. Ilyen fülsüketítő, recsegő-ropogó hangot ad ki; csak a reset segít. A hiba bekapcsolás után nem közvetlen jelentkezik, 4-5 óra üzemidő előtt még nem csinálta.
Amúgy minden rendesen működik, gond nélkül lehet filmezni-játszani. Lenne valakinek ötlete, hogy mi okozza a hibát?
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Akciókamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest