- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
Üdv
Windows 7 N verziót lehet-e frissíteni Windows 32 bites Ultimatre (most vette), azaz a rengeteg progiját nem akarja újratelepíteni, hanem csak "frissítés" alapon rátelepíteni a másik 7-est, ilyen lehetséges-e, működnek-e utána a progijai ?
Elvileg minden fontosabb program 1 másik meghatóra ("D") van telepítve, ez nem tudom befolyásol-e valamit, vagy egyszerűbbé teszi-e ha mégis a "C"-t le kell formázni, majd úgy telepíteni. -
Én is JDownloader-t használok, szerintem nincs a progival semmi baj, lehet kicsit fogja a gépet, de zokszó nélkül letölt mindent, mindenhonnan.
-
Előre szólok nem ide kellene írnom, tudom, de itt pörög a totyik
DOS alatt hogyan tudok formázni úgy, hogy ne 2GB-os particiót csináljon 20GB-os vinyóból ?Utólag is elnézést
-
Van 1 olyan bajom a laptopommal (ASUS K51AC) hogy otthagyom a gépet töltse amit kell, 1 idő után elsőtétül a kép (ez nem is baj, mert ez kell csinálnia), majd visszatérvén a géphez, gyerünk ébresszük fel (mármint lássunk is valamit), na a gond itt van, mert max az egér megjelenik a képernyőn, ugrál a fekete képen és ennyi, csak a leállítás megy, majd bekapcsolás, de ilyenkor szól is a Se7en, hogy nem szabályos leállítás...
Mit lehet tenni azon ügy érdekében, hogy a kép visszajöjjön és tudjak dolgozni rajta, és ne "fagyjon" le ? -
válasz
Kicker
üzenetére
Driver CD-t nem adnak hozzá az ziher, kérni meg a Windows-ra gondoltam, mert mi pl kértünk és adtak, mentő progit meg találsz rajta elvileg, ami lementi a gépet (2 DVD-re írja ki a tartalmát), és azzal vissza tudod állítani
Ami rajta vannak, hát a felét nem fogod használni, de ez magánvélemény
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gyúrósok ide!
- Parfüm topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest