Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
raus
aktív tag
Nem is irok ide semmit mar, ugy szorjatok szarjatok az embert, pedig johiszemuleg jottem ide be, at is megyek G92 meg Wolfdale topikba. UFO-kban en sem hiszek.
-
raus
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nem függ össze a kettö info, 1. hogy erzekenyebb a tuningra es huzott gepeken ledaralja magat az OS es egy kek halal utan mar nem lesz a regi, 2. pedig h az usa valtozat jobb. Anno xp-böl is amerikai valtozatot hasznaltam es visszatekintve stabilabb volt mint a magyar. Tenyleg hallottam es olvastam h az usa valtozat jobb. Es teny hogy az EU-ban sok helyen linux van pl itt ausztriaban is ahol melozom most, de a PH az istencsaszar oldal es etalon minden teren. Meg open office-t is hasznalnak a hivatalokban es szarnak a Bill Gates fejere. Nagyanyam anno jaratta az UFO magazint, mindig beleolvastam, jo volt az

-
raus
aktív tag
Igen mar akkor hallottam ezt amikor csak beta allapotban leledzett a W7, hogy nagyon erzekeny a tuningra es összeszarja magat amikor overklokkolt a rendszer. Az is teny hogy mivel az unio tagallamaiban a hivatalokban, kormanyzati strukturakban sokhelyütt atalltak a linuxra ezert "bünteteskeppen" az europai piacra egy butitott valtozatot dobott a microsoft. Az usa valtozatu W7 a legjobb.
-
raus
aktív tag
Sziasztok segítség kellene!
GeForce kártyám van és CRT monitorom, a moncsimhoz a drivert elfogadta és bent van korrekten az eszközkezelőben, Win 7 Home Premium 32bit, eredeti Crysis 1.2.1 verzióra tapaszolva. Van valakinek CRT-je aki megoldotta hogy ne csak 60Hz-en frissítsen a Crysis? Azokban a gémekben ahol a menüben lehet állítani a frissítést ott semmi gond. Pl. COD, FarCry2, stb.
Van ötletetek a megoldásra? Valamilyen kimondottan Win7 refresh fix?
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest