Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
válasz
Kecuhun
üzenetére
Hali!
Általában kellene lennie uninstallnak egy kodekhez vagy ha más nem, akkor a "Programok eltávolítása vagy módosítása" útján eltávolítható(Asztalon számítógépen duplakatt/felül Programok eltávolítása vagy módosítása/megjelenő listában kiválasztod és eltávolítás). A legbiztosabb módszer, ha az eltávolítás után egy registry takarítást is végzel, bár ez megint kényes kérdés. Erre a célra én a CCleaner-t szoktam javasolni(nem kell semmit állítani rajta), mert nálam ez még nem okozott gondot. Takarítás után gépet újraindítani és egy másik kodeket feltelepíteni. Nem tudom, hogy jelenleg milyen kodek csomagot használsz, én a K-Lite Codec Pack-ot szoktam telepíteni magamnak is, meg nagy számban máshova is, eddig nagyon ritkán okozott bármilyen problémát.
Persze, ha most ezt használod és ez okozza a bajt, akkor más kodek után kell nézni, de hogy az mi legyen, abban majd segít más...
Fire.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest