Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
válasz
Picturemaker
üzenetére
A szkennert én is csak XP-Mode-ban tudom használni, ugyanis a drága Canon b*szott hozzá 64 bites drivert írni.
Vagy inkább a win7 a fos?

Memóriaproblémádhoz:
4 gigával használom az x64 ultimate-t és friss indításkor (ami nálam csak akkor van, ha a windows update megköveteli) általában 1,7 giga foglaltságot mutat. Való igaz, ugyanezen gépen az XP 2-300 megával indult, de mit értem vele? Az XP-n a photoshop 10-12 másodperc alatt indult (az indesignnak kellett 20, az illustratornak pedig bő fél perc!), a hetesen pedig egy másodperc alatt! Az illustratornak, ha rossz passzban van, kell 10 másodperc is.
Szóval, igaz hogy üresjáratban többet eszik a win7, de lényegesen hatékonyabban használja a memóriát.Ja, végeztem egy tesztet.
A gépemre telepített összes programot elindítottam, a full hd kijelzőn a tálcán a futó programokat jelképező négyzetes gombok végig értek és mégis használható volt a rendszer. Pedig olyan apróságok futottak mint pl. a PhotoShop, Illustrator, Indesign, Dreamweaver, Adobe Bridge, Acrobat Pro, Vmware (benne egy futó xp és a mac osx), virtualbox (benne futó xp), firefox, IE (természetesen mindkettőben több megnyitott lappal), iTunes, Word, Excel stb.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Picturemaker
üzenetére
Van benne alap szkenner driver nekünk egy 2002 ben vásárolt akkor se friss hp 3500 ös sima szkennerünk van rádugom usbre megnyomom rajta a szkennnelés gombot a gépen felugrik hogy olvassa is befelé.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Milyen routert?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest