- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Hmm, lehet, ennyire nem mélyedtem bele a dologba, hogy ezt támogatja-e a VLC. És ez mennyire jelent durva minőségbeli különbséget?

És mi a helyzet az MPC:HC lejátszóval vagy a GOM Playerrel?
Ezek szerint amúgy Te sem pártolod az integrált codecekkel rendelkező lejátszókat?
Akkor mi számít "jó" lejátszónak? Mert hogy a Windows Media Player számomra nem számít annak, az is biztos. És szerintem ezerszer idiótább beállításai vannak, mint mondjuk a VLC-nek...
Főleg, hogy alapból nem képes avi-k hozzárendelt feliratlejátszására, ahhoz is trükközni kell, ne má'...
Többek közt ezért szeretem a hordozható lejátszókat, mert nem kell külön szarakodni a kodekek telepítgetésével (így tényleg csak olyan kodeket kell felraknom a gépemre, amit amúgy is gyakran használok, esetleg videószerkesztésnél, vagy egyéb miatt van rá szükségem, nem kell bajlódni olyan kodekek felrakásával, amik igazából egy-két, talán évente megnézett videóhoz szükségesek), meg a feliratok lejátszásával. Megy, és kész.(#6752) Morden24:
"Egyébként miért olyan nagy para a codec pack?"
daa-raa itt megadta a választ, 2. mondat. Én se szeretem, ha egy kodekcsomag teleszarja a registry-t akár tök felesleges dolgokkal is, amikre az életben nem lesz szükségem.
Ezenkívül meg már nem egyszer szoptam meg az ilyen-olyan neves kodekcsomagokkal, amiket Te is később említesz. Azóta nem élek ilyenekkel
, ha van egy-két kodek, amire ténylegesen szükségem van, akkor azokat felpakolom, nem olyan nagy cucc. -
band1103
őstag
válasz
üzenetére
És én pont ezért utálom a packokat.
Az asszony szívesen vesz fel mozgóképet is az FZ5-ösel az pedig (mint sok más fényképezőgép) QT-t csinál hogy egye meg a fene. Márpedig ha az asszony nem képes megnézni "nagyban" is a művét akkor rosszkedvű lesz ami azért rossz nekem mert... ezt inkább nem részletezem.

Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Főleg, hogy alapból nem képes avi-k hozzárendelt feliratlejátszására, ahhoz is trükközni kell, ne má'...
Ezenkívül meg már nem egyszer szoptam meg az ilyen-olyan neves kodekcsomagokkal, amiket Te is később említesz. Azóta nem élek ilyenekkel