Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
G.F.
aktív tag
Én is megtaláltam ezt a cikket, gondolkodtam is, hogy így kéne upgrade-elni a 7100-ast, de végül maradtam a tiszta telepítésnél. A seven olyan gyorsan, és szinte beavatkozás mentesen települ, hogy szerintem nem érdemes megkockáztatni az ilyenfajta trükközést. Kb. 1,5 óra alatt minden a helyén volt, gondolok itt azokra a progikra, amelyekkel dolgozom. Az apróbb testreszabásokat és ritkábban használt progik telepítését meg elvégzem menetközben. Így nem nagyon esett ki időm a munkámban. Ezért mélyen egyetértek veled. Nem kell buherálni, mert hosszú távon nem kifizetődő...
-
kraftxld
félisten
Egy próbát megér nekem
Max újrarakom, én nem szoktam se szidni az MS-t, se supportért könyörögni náluk, multkor mikor felhívtam őket, fél órát b@sztam el, mire átkapcsoltak egész Banglore-n és Mumbai-on át a szerintük kompetens személyhez akinek fingja se volt a dolgokról, és inkább elkezdtem gondolkozni a problémán majd megoldottam 1 óra alatt 
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Max újrarakom, én nem szoktam se szidni az MS-t, se supportért könyörögni náluk, multkor mikor felhívtam őket, fél órát b@sztam el, mire átkapcsoltak egész Banglore-n és Mumbai-on át a szerintük kompetens személyhez akinek fingja se volt a dolgokról, és inkább elkezdtem gondolkozni a problémán majd megoldottam 1 óra alatt