Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
Pala
veterán
Ha az előző windowsokból ismert quick launchot akarod elővarázsolni, azt így kell:
jobb klikk a tálcán ->eszköztárak -> új eszköztár -> a felugro ablak címsorába másold be ezt (idézőjelek nélkül): "%appdata%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch" -> üss egy entert... és voilá! ott a klasszikus quick launch, most már csak el kell rendezned (húzd a recés résznél fogva, ahova akarod... kicsit trükközni kell, mert "nehezen" akar odaugrani a megszokott helyére a start menü mellé...az a legjobb, ha eltünteted az odarögzített ikonokat), valamint jobb klikk rá és ott el tudod tüntetni az eszköztár nevét és az ikonok neveit, ha zavar.
mod: bamba vagyok, most látom, hogy néhány hozzászólással ezelőtt te magad is írtad.

Azt viszont nem értem, hogy miért tűnik el restart után... nekem teljesen jó, egyszer megcsináltam, azóta úgy maradt.
Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Dell notebook topic
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgatós találkozó
- Rövid játékmenet részleteket láthatunk az EXODUS-ból
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest