Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Van egy lemeztípus (DVD-RAM), amit arra használok, hogy asztali felvevővel veszek rá tévéadásokat.
Ezt berakom a szgépbe és szépen felbukkan az ablak, hogy mit akarok vele csinálni.
Lejátszani...stb...DE a mappa megnyitása funkc. nem jelenik meg, pedig nekem az kellene.De mondok jobbat.
A legjobb az lenne, ha ennél a lemeztípusnál mikor beteszem a lemezt mindig és azonnal nyissa meg a lemezt, mint egy mappát. XP-n ez így volt. Lemez be > felugrik a lemezen lévő mappa tartalma.Vez. pultban találtam erre vonatkozó leírást és beállítást, valami automatikus lejátszás néven, de nem találtam meg pontosan azt, amit akarok.

Köszi.

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- IT Megoldások és szolgáltatások
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest