Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Mian
aktív tag
Hello!
Kéne egy kis gyorsegítség, igaz íróval kapcsolatos, de w7et szeretnék írni ugyhogy ehhez is kapcsolódik....poweriso val szeretném kiirni a wint, de még sohasem használtam ilyet, most azért teszem mert szeretném még hozzá tenni a tudjátok milyen kulcsot is úgy hogy bootolható legyen és pl az írásnál nem tudom hogy mit jelent ez a "verify written data"...de pl sokmindent nem tudok még ezenkívül hogy mit merre kell csni, asszem nagyából ki tudom logikázni, de nem vagyok biztos benne hogy jól, ugyhogy ha vki megírná akár priviben is lépésről lépésre hogy hogy kell uj isot csni és hozzá tenni a kulcsot, majd kiirni, azt nagyon megköszönném.
üdv.
Aktív témák
Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest