Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan tudnék Win 7-et telepíteni merevlemezről? Behalt az optikai meghajtóm, sem a Win 7-es lemezt, sem a Vistásat nem olvassa be, és eléggé rákészültem, hogy ma este búcsúzok az XP-től. Az ODD-re nem lehet számítani (amúgyis max olvasni tudná a dvd-t, ha működne rendesen), pendrive-om nincs. A neten olvastam valami olyat, hogy Daemon Tools-szal frissítette az illető a Vistát, mivel újraindítás előtt minden fájlt átmásolt a virtuális lemezről. Viszont abban nem vagyok biztos, hogy XP -> Vista váltásnál is el lehet-e játszani ugyanezt. Ha igen, akkor inkább gyorsan letöltöm a Vistat, frissítem az XP-t a Daemon Tools-os módszerrel, aztán a Vistát is frissítem ugyanígy. Ha esetleg akad más megoldás is is (valahogy elindítani a telepítőt, telepítőfájlok helyének manuális megadása, stb.), az is jöhet. Köszönöm!

Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest