Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
band1103
őstag
Azért nem használom az a playert mert nincs odaadásom olyan playerek felé amik a saját magukhoz optimalizált belső szűrőivel nem képes a mai időkben a DXVA-ra. Az jó lehetőség abban a playerben hogy tudja használni a MPC-HC belső szűrőjét de azt a szűrőt nem optimalizálták a kmplayerhez és bármi megtörténhet. Gyenge a CPU-m és szeretem az optimalizált dolgokat és az összhangot na meg azt ha egy progi telepítés nélkül is ugyan úgy végzi a dolgát ahogy kell, illetve szeretem ha nem kell azért telepítenem egy valamit hogy egy másikat tudjak használni. Kifejezetten örülök ha valakinek még nem volt gondja azzal a playerrel. És kívánom soha ne is legyen. Az meg hogy nekem milyen igényeim vannak az meg csak az én bajom.

hackeeeee: szívesen
. Mindig lehet reménykedni a legújabb catalys-ben. Remélem a következőbe már teljesen benne lesz stream2.0 és elfelejtik már ezt a hotfix-es dolgot.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Mindig lehet reménykedni a legújabb catalys-ben. Remélem a következőbe már teljesen benne lesz stream2.0 és elfelejtik már ezt a hotfix-es dolgot.