Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
band1103
üzenetére
Ebben vitatkoznek veled, ha nem haragszol. mert az alaplapi integralt videochip vigan teljesit HD filmeknel. A mienken 3200-as van az ujabbakon 4200. Nekem most egy Zafir 4670 Ultimate van az alaplapban es jelenleg a 4000-es sorozat az amiben mar a driverben beletettek azt amit valoban az Nvidia hamarabb elkeszitett vagyis ki lehet hasznalni a GPU-t mint kulon nagy szamitasi feladatok vegzesere.
Amugy nem vagyok ATI fan csak nezem az ar/teljesitmeny aranyt e sami meg nalam fontos hogy ne melegedjen a kari, alapbol mar nem jatszom kiveve a sakkot es megragadtam a CoD 2-4 mellett. Az NVidia megalakulasa ota mindig olyan karikat hasznaltam csupan a 9800 Pro 256 Mb 256 bites karinal valtottam azota hasznalok ATI-t. Mivel az ATI miota fuzionalt azota jobb karikat keszit mivel kissebb csikszelesseggel dolgozik igy eleve kissebb a fogyasztas - itt nem a csucskarikra gondolok mert azok esznek boven es melegednek - hanem a kozepkataegoria meg altalaban megfizetheto karikra ertettem.
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Autós kamera eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest