Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Hello
nem fogod elhinni de nekem tegnapelőtt ugyan ezt csinálta az XP-m mozgott az egér de azon kivül semmi. ezután rakta mfel a 7-et
szal ez valami virus lehet mert amikor tegnap telepitettem a 7et benyomtam a laptopot és 10 perc múlvaaz is azt csinálta... igaz az restartra jó lett. és azóta nemjött el nem ugy mint az asztali gépenja és win7 még mindig nem látja az optikai meghajtóm... heeeelpppp
Aktív témák
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Formula-1
- Sorozatok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10a – évismétlés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest