Hirdetés
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
válasz
pete_21
üzenetére
„Milyen mappákba nem tudsz menteni?"
jó, ez nem fontos, hát, pl firefoxból ha töltök egy frissítést, valamihez, sokszor simán a C: gyökérbe mentettem, de volt olyan, hogy valami patch kellett, és Program filesbe egyenesen akartam rakni. Persze én értem, miért nem lehet mindent megcsinálni kapásból. Csak zavaró.
„Winampot miért akarsz rendszergazda joggal futtatni?"
Na, ha billentyűzetről indítom (zene ikonos gomb) akkor minden indításnál megkérdi, engedi a prognak, hogy módosítást végezzen a gépen?
Írhattam volna a MP-HC-t, de ott megoldottam már, eleinte ott azt csinálta, ha egy filmet intézőből, vagy total cmdből nyitottam, akkor minden alkalommal megkérdezte a "Engedélyezi-e..) blamát. Több programnál picit zavaró, hogy be kell állítgatni, hogy igen, egy ini file hozzáféréshez engedélyt adok, nem malware
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Autós topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Elfelejtettem a film címét
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest