- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
válasz
pete_21
üzenetére
„Milyen mappákba nem tudsz menteni?"
jó, ez nem fontos, hát, pl firefoxból ha töltök egy frissítést, valamihez, sokszor simán a C: gyökérbe mentettem, de volt olyan, hogy valami patch kellett, és Program filesbe egyenesen akartam rakni. Persze én értem, miért nem lehet mindent megcsinálni kapásból. Csak zavaró.
„Winampot miért akarsz rendszergazda joggal futtatni?"
Na, ha billentyűzetről indítom (zene ikonos gomb) akkor minden indításnál megkérdi, engedi a prognak, hogy módosítást végezzen a gépen?
Írhattam volna a MP-HC-t, de ott megoldottam már, eleinte ott azt csinálta, ha egy filmet intézőből, vagy total cmdből nyitottam, akkor minden alkalommal megkérdezte a "Engedélyezi-e..) blamát. Több programnál picit zavaró, hogy be kell állítgatni, hogy igen, egy ini file hozzáféréshez engedélyt adok, nem malware
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest