Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
Rettenetesen túl van okoskodva megint ez az új Win. Elnézést, nézegettem a témában, reális időráfordítással, de a lentiekre nem találtam megoldást.
Biztos szükség van a UserError miatt magasabb biztonsági struktúrára, szintekre, de néha már kezelhetetlen az egész, amikor helyettem akarja eldönteni, mit akarok, és mit szabad.
Rendszergazdai fiókkal vagyok bent, és még így se lehet minden mappába menteni.Próbáltam korábbi hsz-kben keresni,de az pont nem ment, hogy lehetne az, hogy a CHKDSK a merevlemezeken is keressen - csak a USB-s külső HDD-n hajlandó keresni, de a helyi lemezeken megtagadja, valami emelt szintű engedélyre hivatkozva. O, je. Ja, amúgy futtatás->cmd-ychkdsk módszerrel szoktam ellenőrizni.
elvileg a lemezek is saját tulajdonba lettek véve, mint a mappák...nézegetem 2 napja a beállításokat, de nem tudom, akár registry hegesztéssel, azt hogy kell, hogy ha winampnál a zene vagy más mappámban az almappákat állandóan alapértelmezetten részletek nézetre rakja, én márpedig mindenütt alapból listát szeretnék.
Ugye ez a túltervezett izé nem ment el minden egyes mappa beállítást külön-külön?
Tényleg exe-ként külön be kell állítani, hogy milyen jogosultsággal fussanak? Pl nálam más, ha parancsikonról, vagy a billentyűzet multimédiás (winamp.exe inidítása)programozott gombjaival indítom, sokszor kérdezi a a total commandernél is ezt a engedélyezi-e a pr. hozzáférjen.... lehet, visszamegyek az Xphez, bár a Win7 tök jól bekalibrálta a nyomorult lcd monitorom és a zenék is mintha tisztábban, részletgazdagabban szólnának.Azt már meg se merem említeni, az miért van, hogy IE9, de Firefox5 alatt is, ha feltölteni szeretnék webesen egy megosztóra, akkor nem jegyezné ám meg a win(?) a legutóbbi megnyitott mappát, hanem mindig elölről kell keresgélnem, a Számítógépből. Vagy itt is weblaponként külön jegyzi meg?
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Filmvilág
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest