Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Hali mindenkinek!
Volna egy kis problémám W7HPx64 aktiválásával kapcsolatban.
Kicsit fejlesztettem a gépemen (775-ről 1155-re váltottam). Tegnap átszereltem a gépet és úgy gondoltam jobb lesz friss win7 telepítést használni az új konfignál.
Előkaptam a dobozos win7 x64-es telepítőlemezét és felvarázsoltam. Miután beüzemeltem a LAN-t, be akartam aktiválni az OS-t. Sajna sikertelenül, mert hibaüzivel elküldött melegebb éghajlatra. Nos különösebben nem foglalkoztam vele, gondoltam rátöltöm előbb a frissítéseket, aztán aktiválom.
Miután a frissítések feltelepültek és minden hardvert beüzemeltem, gndoltam itt az ideje az aktiválásnak. Sajna megint elküldött melegebb éghajlatra, viszont egy érdekes leírást sikerült előcsalnom a problémáról.
Gondoltam rákérdezek itt a topikban hátha valamit elnéztem. Miközben képet akartam lopni a Windows Activation ablakról véletlenül lenyomtam a Space gombot, amire bejött az MS online termék ellenőrzési oldala. Nosza, kaptam az alkalmon és ellenőriztettem ott is és lám eredetinek minősült. Ennek ellenére a win7-ben lévő aktiválás újfent sikertelenMit csinálok(tam) rosszul?
Szerk.
A régi gépemen is ugyanez a win volt használatban és annak aktiválásával nem volt gond. Igaz még 2009 év végén volt először aktiválva aztán mikor lecseréltem a VGA-t, de platform csak most lett cserélve alatta.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- Házimozi haladó szinten
- Renault, Dacia topik
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SUSE Linux
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest