Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
polonic
üzenetére
Ha hibás a modul, akkor már valszeg 2-3szor végigmegy, akkor szinte biztos, hogy hibát fog dobni.. De amúgy nyilvánvaló, ez így elég időigényes, max ha van lehetőség, akkor estére érdemes elindítani..
Hát így számomra annak tűnik, viszont ha másik foglalatokban meg nem lesz hiba, akkor viszont memóriafoglalat (tehát alaplap) is lehet.
(#48539) Sub-ZeRo : Ezt tudom, ezért kérdeztem, hogy ahci-nál miért kéne ctrl+a-t nyomni? Lestem a lapjához bios-t, egyik sem hoz ehhez kapcsolódó frissítést, de egy próbát megérhet..[link]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest