Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meghalt Chuck Norris
- aquark: Zsebszámológépek
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Üdv.
Tegnap vettem egy SATA2-es 1TB-os Samsung F3 winyót, amire ma telepítettem oprendszert(tegnap csak az adatokat másoltam). LAN driverrel és anélkül is azt csinálja, hogy néha elmegy a net, böngészni nem tudok, a lenti hálózati ikon ugyanúgy jelzi a netet, mint előtte, a torrent up/down meg megy, de a trackert már nem tudja frissíteni. Vissza nem jön, csak restarttal. Az előbb újrahúztam az egészet negyed óra alatt, és 5 perc után megint elkezdte.
Van valakinek ötlete?
Előre is köszi, sürgős lenne.
szerk.: Előtte ugyanezt az x64-est használtam a 300GB-os döglődő IDE winyómon hónapokig gond nélkül.
Aktív témák
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Meghalt Chuck Norris
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest