Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Egy elég érdekes problémába ütköztem, amikor megpróbáltam az asszony gépére Windows 7et telepíteni. Szépen bootol dvdről és miután elmakkolt egy darabig, rányomok az install gombra, erre belök egy képernyőt hogy CD/DVD illesztőprogram hiányzik és mutassam meg az útvonalat ahonnan telepítheti. Megnéztem, Samsung SD616os van a gépbe (habár a neten ahogy rákesek egy totál más dvd olvasóról van kép
), kerestem drivereket de semmi. Igazából már az érthetetlen számomra, hogy jut el installig a gép ha aztán kéri a drivert a dvd meghajtóhoz? Valaki tudja mitévő legyek? Egyébként ezelőtt már többször is telepítettem a gépépre win7et és eddig mindig működött, csak most volt egy alaplap + proci csere.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), kerestem drivereket de semmi. Igazából már az érthetetlen számomra, hogy jut el installig a gép ha aztán kéri a drivert a dvd meghajtóhoz? Valaki tudja mitévő legyek? Egyébként ezelőtt már többször is telepítettem a gépépre win7et és eddig mindig működött, csak most volt egy alaplap + proci csere.