Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Skacok, van egy kis baj!
Csinosítgattam a desktopomat és sikerült is amit akartam, aztán (én hülye!!!
) gondoltam megváltoztatom a start gombot is. Elolvastam egy leírásban, hogy először a windows/explorer fájl jogosultságaiban kell turkálni hozzá, hogy a szükséges progit futtathassam. Persze a gomb lecserélése nem sikerült, viszont legnagyobb meglepetésemre a legközelebbi bekapcsoláskor két felhasználói fiók volt a gépemen (eddig csak egy volt ugye) amit eddig használtam és egy Rendszergazda nevü, rendszergazdai jogosultságokkal bíró fiók. Na már most ez nem kellene. De semmit sem tudok kezdeni vele. Elvben nekem is rendszergazdai jogosultságaim vannak, de nem tudom törölni. Azzal a felhasználóval az enyémet lehetne. Több interneten talált megoldási metódust megcsináltam, de a fiók egyszerűen érinthetetlen. Átnevezni tudom, de a törlés, vagy a jogosultságok megváltoztatása mint opció meg sem jelenik. Van valami esély az eltávolítására? tippek??? előre is köszönöm
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Gitáros topic
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) gondoltam megváltoztatom a start gombot is. Elolvastam egy leírásban, hogy először a windows/explorer fájl jogosultságaiban kell turkálni hozzá, hogy a szükséges progit futtathassam. Persze a gomb lecserélése nem sikerült, viszont legnagyobb meglepetésemre a legközelebbi bekapcsoláskor két felhasználói fiók volt a gépemen (eddig csak egy volt ugye) amit eddig használtam és egy Rendszergazda nevü, rendszergazdai jogosultságokkal bíró fiók. Na már most ez nem kellene. De semmit sem tudok kezdeni vele. Elvben nekem is rendszergazdai jogosultságaim vannak, de nem tudom törölni. Azzal a felhasználóval az enyémet lehetne. Több interneten talált megoldási metódust megcsináltam, de a fiók egyszerűen érinthetetlen. Átnevezni tudom, de a törlés, vagy a jogosultságok megváltoztatása mint opció meg sem jelenik. Van valami esély az eltávolítására? tippek??? előre is köszönöm