Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Aktív témák
-
nightshadow
veterán
Sziasztok, vettem egy Dell N5010-es notebookot. Feltelepítettem rá a Win7 64-bit-et. Van a gépen egy Dell Support Center nevű szoftver, azon belül egy teszt program, ami kb. 10 perc alatt az összes alkatrészt, köztük a HDD-ét is leteszteli. A gépen minden tökéletesen működik, a teszt sikeres.
A problémám, hogy kb. 1-2 másodpercenként felvillan a HDD LED-je, pedig nem csinálok a gépen semmit, csak az asztalt mutatja. Ha odarakom a fülemet, akkor lehet hallani, hogy dolgozik a HDD. Ezt mindig csinálja, soha nem hagyja abba. Felhívtam két különálló Dell szervizt, s mindkettő helyen azt mondták, hogy ez teljesen normális, a Windows csinálja, a Win7 így van megírva, a Windows indexel.
Ez tényleg igaz lehet, hogy így normális, mert nehezen tudom elképzelni?Ezt egy másik fórumon találtam, csak nem sikerült kapcsolatba lépnem a tulajjal, mert már kb. 1 hónapos beírás:
„Olyan problémám lenne,hogy a laptopom (új Dell N5010) winyója (WD Scorpió blue) (Op.rendszer Win7 64 bit) folyamatosan dolgozik alapállapotban is .Ütemezett feladatok kilőve,felesleges programok bezárva, mégis dolgozik.Erőforrásfigyelő is jelzi,hogy a system folyamatok is írnak a lemezre (NTFS kötetfáj,stb).Az vajon normális igy?Indexelő szolgáltatás is kilőve.Mi dolgoztathatja még a winyót CPU terhelés is minimális (Memória 4GB).Esetleg ha tudtok ezzel kapcsolatban valami okosat tanácsolni megköszönném.Előre is köszi.”
Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Mesterséges intelligencia topik
- Fejhallgatós találkozó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest