Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
nightshadow
veterán
Sziasztok, vettem egy Dell N5010-es notebookot. Feltelepítettem rá a Win7 64-bit-et. Van a gépen egy Dell Support Center nevű szoftver, azon belül egy teszt program, ami kb. 10 perc alatt az összes alkatrészt, köztük a HDD-ét is leteszteli. A gépen minden tökéletesen működik, a teszt sikeres.
A problémám, hogy kb. 1-2 másodpercenként felvillan a HDD LED-je, pedig nem csinálok a gépen semmit, csak az asztalt mutatja. Ha odarakom a fülemet, akkor lehet hallani, hogy dolgozik a HDD. Ezt mindig csinálja, soha nem hagyja abba. Felhívtam két különálló Dell szervizt, s mindkettő helyen azt mondták, hogy ez teljesen normális, a Windows csinálja, a Win7 így van megírva, a Windows indexel.
Ez tényleg igaz lehet, hogy így normális, mert nehezen tudom elképzelni?Ezt egy másik fórumon találtam, csak nem sikerült kapcsolatba lépnem a tulajjal, mert már kb. 1 hónapos beírás:
„Olyan problémám lenne,hogy a laptopom (új Dell N5010) winyója (WD Scorpió blue) (Op.rendszer Win7 64 bit) folyamatosan dolgozik alapállapotban is .Ütemezett feladatok kilőve,felesleges programok bezárva, mégis dolgozik.Erőforrásfigyelő is jelzi,hogy a system folyamatok is írnak a lemezre (NTFS kötetfáj,stb).Az vajon normális igy?Indexelő szolgáltatás is kilőve.Mi dolgoztathatja még a winyót CPU terhelés is minimális (Memória 4GB).Esetleg ha tudtok ezzel kapcsolatban valami okosat tanácsolni megköszönném.Előre is köszi.”
Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Robogó, kismotor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest