Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
olloczky
senior tag
Hello
Olyan problémát észlelek pár napja, hogy mikor bekapcsolom a gépet, legalább 5-7 percet kell várnom, mire bejön az msn (ergo betölt a gép).. utána ha megnyitom az operát, az is legalább 1 percig tölt mire megnyílik.. utána ha azon belül megnyitok/bezárok egy lapot, amíg ezt megcsinálja, szintén fél perc ráadásul ez idő alatt be is fagy.. a zene akadozik.. bekapcsoláskor ha kattintok egyet a jobb egérgombbal, 2-3 perc múlva hozza ki a menüt.. néztem rendszer-visszaállítást és ott egy olyan pont volt, hogy windows update - fontos frissítés.. holott én soha nem frissítem a windowst.. megnéztem a windows update menüpontot a vezérlőpultban de ott ki van kapcsolva.. most ez összefügghet ezzel a lassúsággal? Hogy bekapcsoláskor valami frissítést tölt le, és telepít? Ez a rendszer már (Home Premium 32 bit) már több, mint egy éve üzemel gond nélkül.. csak tegnap vettem észre, hogy ilyet csinál.. és nem nagyon nyúltam bele, amiért ilyesmit csinálhatna..
üdv: olloczky
Aktív témák
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest