Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gerner1
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
Aktív témák
-
olloczky
senior tag
Hello
Olyan problémát észlelek pár napja, hogy mikor bekapcsolom a gépet, legalább 5-7 percet kell várnom, mire bejön az msn (ergo betölt a gép).. utána ha megnyitom az operát, az is legalább 1 percig tölt mire megnyílik.. utána ha azon belül megnyitok/bezárok egy lapot, amíg ezt megcsinálja, szintén fél perc ráadásul ez idő alatt be is fagy.. a zene akadozik.. bekapcsoláskor ha kattintok egyet a jobb egérgombbal, 2-3 perc múlva hozza ki a menüt.. néztem rendszer-visszaállítást és ott egy olyan pont volt, hogy windows update - fontos frissítés.. holott én soha nem frissítem a windowst.. megnéztem a windows update menüpontot a vezérlőpultban de ott ki van kapcsolva.. most ez összefügghet ezzel a lassúsággal? Hogy bekapcsoláskor valami frissítést tölt le, és telepít? Ez a rendszer már (Home Premium 32 bit) már több, mint egy éve üzemel gond nélkül.. csak tegnap vettem észre, hogy ilyet csinál.. és nem nagyon nyúltam bele, amiért ilyesmit csinálhatna..
üdv: olloczky
Aktív témák
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vicces képek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- CASIO órák kedvelők topicja!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- HYTE Y70 Touch új, fóliás eladó
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest