Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Üdv!
Kerestem (de igazából azt sem tudom hogyan kellene rákeresni
) de nem találtam, hogyan tudnám kikapcsolni, hogy ne tegye teljes méretűre egy ablakot ha oldalra húzom. Eléggé idegesít, mert általában azért húzom oldalra hogy lássam mi van mögötte, nem azért, hogy teljes méretű legyen.
A másik, hogy ha sok ablak van nyitva, és csoportosítja a tálcára, megoldható, hogy csak kattintásra átvált az ablakra, nem pedig villog végig az összes ahogy végighúzom rajta az egeret?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de nem találtam, hogyan tudnám kikapcsolni, hogy ne tegye teljes méretűre egy ablakot ha oldalra húzom. Eléggé idegesít, mert általában azért húzom oldalra hogy lássam mi van mögötte, nem azért, hogy teljes méretű legyen.