Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
csaboo
tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Tudod mit csináltam mostanság?? Költöztem.

Azóta csinálja, mióta áthoztam az új helyre. Biztos nem akart jönni szegény, vagy vmi
Viccet félretéve, nem emlékszem semmi olyan telepítésre, módosításra, ami ilyen hatással lehetett volna a gépre.
Ha VGA hiba lenne, akkor valóban úgy tudnám elképzelni, hogy egyáltalán nincs kép, egyik boot után sem. Ettől függetlenül lehet szétkapom majd és lehúzgálok pár dolgot, hátha történik valami...bár gyanús most a dolog kicsit, mert egyből elindult elsőre az imént mikor bekapcsoltam. Na még 1-2 teszt, aztán meglássuk. Mindenesetre köszi a választ!
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest