Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
fubenalvo
csendes tag
Sziasztok!
Kb fél éve vásároltam ezt a notebookot, a konfig röviden:
CPU: Ath.64 M320
RAM: 4G
VGA: ATI Mobilty Radeon HD4570; VRAM:512MBA problémám az az, hogy igen lassú ahoz képest amit vána tőle az ember. Igazából most bukott ki ez, mert játékra eddig nem nagyon használtam csak melóra...
Tisztáznám, hogy minden driver a leggyorsabb amit tudtam keresni a notira, 3dmark-al 40-50 teszttel válogattam ki hozzá őket.
Szóval a Battlefield 2 nevű csodát próbáltam játszani vele aminek a gépigénye igen csekély:
CPU: 1.7Ghz RAM:512MB VRAM: 128MBA játék viszonylag alacsony felbontáson 1154 x 864 és kb minden közepesre állítva single playerben meg-meg akad.
COD4 csak minden minimumra állítással élvezhető, pedig az asztali gépem ennél gyengébb és azon zökkenőmentesen fut úgy hogy AA-n kívűl minden max.
Lehet, hogy a 64 bites oprendszer ennyire elszívja az erőforrást? Érdemesebb lenne egy 32 bitest telepíteni? Javítana a 3D alkalmazások futási sebességén?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!

Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Le Mans Ultimate
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓ! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- S21 256/8 dobozában
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest