Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát az egyik gond az, hogy összekeveri, hogy mit is akarok megadni keresési névnek; és mit a mappának, ahol keressen. Bár lehet még csak én nem tapasztaltam ki hogy is működik pontosan.
Meg pl. az előbb csak méretre akartam keresni (melyek a 100MB-nál nagyobb fájlok egy bizonyos mappában, hogy mit törölhetek belőle, hogy legyen helyem) - ez is nehézkes (bár ez kicsit az XP-ben is az volt, mert csak KB-ban lehet megadni a méretet).De még ha működne is innen, akkor is sokkal nehezebben elérhető, mint az XP-ben:

Ebből nekem ez az egy jobb-klikkes elérés ami biztosan kellene, meg a méret megadása is kényelmesebb egy oldalsó panelon, mint a Win7-ben a keresőmezőbe megadni.
Mondjuk ha már gyakorlott vagyok, utóbbi lehet mégis jobb, mert csak beírom hogy "méret:..."
Persze ha ide egyéni méretet is meg lehet adni, és a MB, GB szavakat is használni, de gondolom ezek mennek.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kompakt vízhűtés
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest