Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát az egyik gond az, hogy összekeveri, hogy mit is akarok megadni keresési névnek; és mit a mappának, ahol keressen. Bár lehet még csak én nem tapasztaltam ki hogy is működik pontosan.
Meg pl. az előbb csak méretre akartam keresni (melyek a 100MB-nál nagyobb fájlok egy bizonyos mappában, hogy mit törölhetek belőle, hogy legyen helyem) - ez is nehézkes (bár ez kicsit az XP-ben is az volt, mert csak KB-ban lehet megadni a méretet).De még ha működne is innen, akkor is sokkal nehezebben elérhető, mint az XP-ben:

Ebből nekem ez az egy jobb-klikkes elérés ami biztosan kellene, meg a méret megadása is kényelmesebb egy oldalsó panelon, mint a Win7-ben a keresőmezőbe megadni.
Mondjuk ha már gyakorlott vagyok, utóbbi lehet mégis jobb, mert csak beírom hogy "méret:..."
Persze ha ide egyéni méretet is meg lehet adni, és a MB, GB szavakat is használni, de gondolom ezek mennek.
Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest