Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Ugyanaz a gond akkor is, ha formázott a C: és akkor is, ha nem.
Megcsináltam azt is, hogy formáztam a partíciót, ekkor sem állította helyre, és próbálkoztam azzal is, hogy töröltem a c partíciót, és létre sem hoztam a helyére újat. Ekkor ugye a win7 partíció lett a c: a létrehozatlan terület betűjelet sem kapott. Ekkor egy startup recovery visszaállította az eredeti állapotot, mi szerint van egy üres c: és egy 7-es d:.
Ezzel a kör bezárult, a törölt partíció volt rejtett, meglévő de formázatlan és formázott is. A startup recovery ugyanúgy sikertelen.
A win7 recovery módjából ezt meg tudom csinálni parancssorral.
A jelenlegi D: partícióhoz külső programmal nem nyúlnék, nem méretezném át mert így legalább az adatok megvannak. Kell lenni valami megoldásnak, hiszen azért látja, hogy a d: -n van egy win 7, csak nem tudja helyreállítani.
A fura az, hogy amikor a telepítőről indítok, akkor ugye van 2 lehetőség: install, és recovery. Ezután egy rádiógombos menüben választhatok, hogy (felső) melyik op.rendszert akarom helyreállítani (ez még nem a startup recovery, hanem egy szinttel feljebb, a recovery mode), vagy alul van olyan, hogy load drver azt hiszem. Namost. Amíg nem töröltem az XP partíciót, addig a felső opcioónál mutatta a win7-et, hogy ugye ezt akarom helyreállítani, azóta viszont nem mutatja. A /rebuildbcd viszont észleli, de "element not found"-dal leáll.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- AMD FX
- Elektromos autók - motorok
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest