Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
-Philip-
tag
Sziasztok!
Spéci problémám van, ami talán pici, de mégis fontos.
Win7 alatt futtatott DOS programmal szeretnék a PC Speakeren, azaz az alaplapra kötött hangszórón hangot produkálni

XP-n és egyéb régebbi oprendszeren simán működött, win7-nél néma. Természetesen google az én barátom is, kerestem is egy egész munkanapot, de a talált megoldás (system32\drivers\beep.sys régebbi, XP-sre cseréje) sem oldotta meg a gondom. Szinte "vakon", a hangokra hagyatkozva használok egy könyvelőprogramot, mióta nincs csipogás, megőrjít hogy nem tudom hol járok..

Kérlek segítsetek nekem, ha valakinek van tippje, előre is köszönöm

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Xbox One / Xbox Series játékok
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest