Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
válasz
CsatiZsol
üzenetére
Age of conan milyen régi játék?
Ha nem is a legújabb driver, de egyel előtti drivert próbálj meg felrakni. Legújabb dx frissítés és lagújabb patch-eket rakd fel. Ha akkor is jelentkezik akkor próbáld mondjuk vista, vagy xp komp. módban futtatni. Ha ezek után is, akkor 7-en nem megy a game.
Bár ha csinálta más játéknál, azért én szétszedném és újra összeraknám a gépet. Csak hátha...VGA ki, majd vissza...
Esetleg bios default-ot kipróbálhatnál. setleg frissítés, bár nem hiszem hogy van köze hozzá.Nekem ennyi ötletem lenne.
Hard5tyle:Link
Igen, nem kéri, hogy indítsd újra a rendszert, hála a 7 tuladonságának. Bár azért az a tuti, ha újra indítod.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest