Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
válasz
band1103
üzenetére
ízlés kérdése hogy ez előtt is vannak akik csinálnak backupot de szvsz fölösleges.
Akkor is ezt mondanád, ha egy ilyen akció rosszul sül el és cseszheted a Windowst?
Mert 2 napja jártam ilyen szerencsétlenül, növelni szerettem volna a rendszer partició méretét Paragonnal /eredeti licenc/ miután végzett volna, lefagyott az egész.
Pedig ott volt az üzenetpanel amit csak OK kellett volna.
Na szóval resetelni kellett, majd nem talált semmit, és semmilyen módszerrel nem lehetett rávenni,hogy induljon a Win.
Microsoft help desk segítséggel sem.8 órát kinlódtam, 4x hívtak a Microsoft mérnökök, a vége újratelepítés lett.
Tehát figyelmeztetni szeretnék mindenkit aki a rendszerparticiót akarja buherálni,
készítsem előtte egy lemezképet.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest