Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
doddencs
senior tag
msdnaa "nem eredeti windows" üzenetek. megoldás.
" MSDNAA-ról letölthető windows prof egynyelvű és általában angol, ugye ez eddig nem volt probléma Vistalizator nevű program + nyelvi pack-al lehetett nyelvet telepíteni. Sok időbe telt mire rájöttem hogy a Windows eredetiség ellenőrző (Új frissítés KB971033 ) ezen problémázik (Mivel Professional maximum 1 nyelven futhat). A megoldás igen kézenfekvő. A tárolt nyelvekkel kapcsolatos információkat a registry tárolja, amiben 1 flag felelős azért, hogy a telepített nyelv natív, vagy express módban lett felrakva. Tehát nincs más dolgunk mint ezt átírni.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages\[itt a megfelelő nyelv pl. hu-HU]
Majd a Mode értékét 0-ról 1-re változtattjuk. Kész. "A megoldást nemrég próbáltam ki, egyelőre jónak tűnik.
üdv.
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest