Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
RootRulez
üzenetére
Én régebben használtam Avira-t (a Noddal egy időben - utóbbi a desktop gépen volt, az Avira meg a notebookra került), és nem volt probléma az erőforráshasználattal. Az egyetlen, amit fel lehetett róni neki, hogy X időközönként kaptál egy reklámot benne, hogy válthatsz X euróért Avira Pro-ra. Ez egyrészt nem egy nagy érvágás, másrészt asszem ki is lehetett valahogy lőni, nem tudom már.
Az MSE-re meg... hát nézd, egy jól megírt program nem fog kiszúrni veled, legyen akár 1st party vagy 3rd party. Ettől függetlenül nyilván az MS ismeri legjobban a Windows-t, tehát van benne logika.
Asszem pincehely fúrumtársunk említette, hogy nagy iso-k és rar-ok esetén az MSE nála lassan scannelt és zabálta az erőforrást. Ezt én sajnos nem tudom tesztelni, mert nálam sem nagy rar, sem egy darab iso nincs (anno a Win7beta iso-k fent voltak a gépen, azoknál ilyet nem tapasztaltam), más meg asszem nem panaszkodott ilyenre.szerk.: Szerintem arra érti hackeeeee, hogy az Avast-nak sok a fals riasztása. Mondjuk Avira-nak is volt azért. Ettől függetlenül én azt mondom, hogy MSE vagy Avira, mindkettő jó, ingyenes, x64-et támogat, és mindkettővel jól jársz

Végülis jogos, amit hackeeeee fentebb ít: ha van fizetett licenced, akkor használd azt, de ha egyéb buhera módon van megoldva a vírusirtó, akkor cseréld le ingyenesre.
Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Parkside szerszám kibeszélő
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest