Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Laccoss, polonic
Úgy van nekem most, hogy van 150GB C meghajtó, meg egy I meghajtó, amin adatok vannak. Ez 1 db hdd. C-n a win. Plusz lemezkezelőben ez a 100MB.
Na most erre a C-re, a mostani win-re szeretném az új oprendszert, de úgy, hogy az I-n az adatok megmaradjanak. Tehát nem lesz particionálás megint, meg átméretezés, minden marad így, csak a C-vel, meg a 100MB-al kellene valamit kezdeni.
Bocs a hülye kérdésért, de ha törlöm a 150GB-os partíciót a telepítés elején, akkor mi fog történni? Úgy értem hogy a törlés formázást (adattörlést) jelent, vagy eltünteti a partíciót?
Mikor szűz hdd-re telepítettem, akkor minden ment flottul, mert egyben volt a hdd, én felosztottam és ment a telepítés. Most meg ugye katyvasz van, mert van még 1 hdd a gépben, és azt sem kellene törölni, szóval figyelnem kell telepítéskor mit formázok.

Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest