Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Nem a bootidot nem befolyasolja hanem a programokat tolti elore igy azok gyorsabban kellenek hogy induljanak de kiprobaltam nem vettem eszre gyorsulast. Eppen kiprobaltam hogy megmutassam ill a memoriaval kapcsolatos inkabb.
A Windows Prefetch mappabol kitoroltem az osszes *.pf es a Layout.ini-t ez gondolom a kompatibilitas miatt maradt benn mert az Elotoltes a *.db adatbazis fajlokat hasznalja es ujra inditottam a rendszert ugy hogy engedelyeztem az Elotoltest es az ATI Realtek Vezerlopultokat es csak a Feladatkezelot inditottam el semmi mast hogy lassam az eredmenyt,vartam 10 percet, eredmeny:

Ezutan letiltottam a Vezerlopultokat es az Elotoltest megint ujrainditas kivaras vagy 10 percig, eredmeny:
Na most ha megnezed ezt a kepet akkor lathatod hogy a regi XP-s prefetch is 3
mig a Superfetch is 3 vagyis mindket gyorsitas mukodik viszont ha letiltod az Elotoltest akkor marad a "hagyomanyos" ezert nem latni legalabis nalam kulonbseget, termeszetesen a Registry-be nem valtoztattam semmit csak a szervizben tiltottam le az Elotoltest.
Viszont amig az Elotoltes adatbazist hasznal azt mindig idoigenyesebb karbantartani, ezert irtak ott a topicban a rendszergazdak hogy sokszor inkabb lassit mint gyorsit hiszen mukszik a regi "oskuvulet" is. Persze volt aki cafolta sajnos nem tettem el a linket mar banom, de erdekes olvasmany volt hiszen szakik vitatkoztak.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- PC Játékok
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest