Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aha... És amúgy elmondanád miért? Gondolom Te is az a kategória vagy, aki kb. csak XP-t használt életében, és nem élte meg a 98-XP váltást... És most újítani kell, és jajjistenem.. Ugyan ez volt a hozzáállás. És aztán mégis mindenki képes volt váltani.. Nah mindegy.
Manapság semmi baj nincs már a 7-tel, tökéletesen működik. Személy szerint nekem a Vistával sem volt semmi bajom, tökéletesen működött, semmi halálozás meg ilyenek nem voltak, sem kékhalál, sem más... Aki meg warezol (nem rád gondolok) az meg megérdemli, hogy sz@rozzon a rendszere... (Más, én most raktam a notira Ubuntut, a Win7 mellé, eddig rühelltem a linux-ot, most viszont már kezdek vele megbarátkozni... Szal ennyit erről. Okoskodkoni, fikázni könnyű...)
@z0d1ak: Nekem asszem amikor legelőször raktam a netbook-ra fel a hetet, akko hagyott nagyobb felbontást állítani, de utána máskor amikor megnéztem, akkor már nem, nem tudom, hogy mitől függhetett...Akkor volt tologatós.
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG 24ML600SP Monitor Full HD LED IPS / 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz !
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Apple iPhone 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest