Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aha... És amúgy elmondanád miért? Gondolom Te is az a kategória vagy, aki kb. csak XP-t használt életében, és nem élte meg a 98-XP váltást... És most újítani kell, és jajjistenem.. Ugyan ez volt a hozzáállás. És aztán mégis mindenki képes volt váltani.. Nah mindegy.
Manapság semmi baj nincs már a 7-tel, tökéletesen működik. Személy szerint nekem a Vistával sem volt semmi bajom, tökéletesen működött, semmi halálozás meg ilyenek nem voltak, sem kékhalál, sem más... Aki meg warezol (nem rád gondolok) az meg megérdemli, hogy sz@rozzon a rendszere... (Más, én most raktam a notira Ubuntut, a Win7 mellé, eddig rühelltem a linux-ot, most viszont már kezdek vele megbarátkozni... Szal ennyit erről. Okoskodkoni, fikázni könnyű...)
@z0d1ak: Nekem asszem amikor legelőször raktam a netbook-ra fel a hetet, akko hagyott nagyobb felbontást állítani, de utána máskor amikor megnéztem, akkor már nem, nem tudom, hogy mitől függhetett...Akkor volt tologatós.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- DAHUA 16GB DDR4 2666 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest