Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
válasz
polonic
üzenetére
Jajj!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Látszik, hogy ismét nem olvastad el amiket írtam.Mivel mint mondottam volt az első elindulásnál nincs kép (csak kép nincs a win megy a háttérben) ezért driver hiba olyan értelemben ahogy te gondolod nem lehet mivel egyetlen drivert sincs lehetőség felrakni...elvileg. Se alaplapit se vga-t se hangkártyát, stb. Szűz a win.
Mivel ugyanezen rendszeren van xp is (ezt is írtam már) és évek óta tökéletesen működik nyilván a kártya nem rossz. Más alaplapban is gond nélkül ment.
Talán az nforce chipes alaplap és az ati vga párosítás eredményez valami gixert benne de akkor elvileg megfelelő driverekkel mennie kéne.
De nem megy.Rákötök majd egyszerre egy LCD-t meg egy crt-t is átalakítóval, plusz tv-t a biztonság kedvéért. Gyanítom, akkor sem lesz sehol a kép.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De nem megy.