Hirdetés

Aktív témák

• EkSYS

senior tag

Sziasztok!

Egyszer mar kerdeztem itt az alabbi jelensegre az orvossagot/megoldast - de sajnos amit infot akkor kaptam azt mind megprobaltam es most ujbol itt a kerdes:

Win7 Prof.hu 64bit - eredeti - egyszercsak az internetkapcsolatom sarga felkialto jelet ad ki.
    Az alap szitu: otthoni halozat LAN-al kapcsolat a routerhez. Ha leellenorzom a a kapcsolat a PC - ROUTER kozott ok. ROUTER - NET nem ok. ha sebesseget valtok a halokartyan akkor (mondjuk 100mbit full duplex-bol 10mbit-re - akkor lezarja a meglevo kapcsolatot es felepit egy ujat es lam jo a dolog.
    Namost - alaplapi halozati kartyat hasznalok Gigab EX38DS4 a realtek legujabb driver-evel.
    Eddig ment is jol, aztan egyik bekapcsolas utan megmakacsolta magat es megint nem kepes a routere-en kitalalni a netre.
    Az erdekes az, hogy ebben a gepben van egy masik HDD is egy XP-vel es ott minden jo, mindig kitalal a netre.
    Az XP-nel elvileg amikor jo a net akkor egy un. GATEWAY service is megjelenik a halozati eszokozknel. Amikor ez nincs akkor nincs is net.
    Kicsit tanacstalan vagyok!
    Semmi otletem
    Kerem ha valaki talalkozott hasonlo problemaval irjon nekem!
    koszonom!
    b

Aktív témák