Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Hali!
Abban a sorrendben csak az XP és a Linux fog indulni, mert az XP "kinyírja" a W7-et, nem fizikai értelemben, csak eltűnik a boot menü, maga a W7 fizikailag rajt marad persze a partíción. Ha így rakod fel, akkor szükséges, hogy utólag Te magad készíts egy boot menüt, amihez az EasyBCD nevű progit szokták javasolni, persze okkal, hisz kivitelezhető vele a mutatvány.
Én mégis azt javasolnám, hogy a korábban írt sorrendet tartsd be ha lehet, tehát XP/W7/Linux (a W7 újratelepítése nem vészes idő, bár ha már fent van egy csomó driver meg utility, akkor tudom, hogy kellemetlen, de nem annyira, mintha esetleg nem értesz az easyBCD-hez, aztán még azt is szétkened, amit nem kellene...
)Amúgy meg én is csak azt tudnám javasolni, ha elég, akkor bobsys kolléga által javasolt megoldás, megfelelő lehet...
bobsys
Thx, akkor megkeresem, remélem nem bonyolultabb, mint integrálni SP2-t Vista-ba...
(Amúgy ha esetleg ilyen integrációra gondolsz, azt nem hiszem, hogy be tudom adni a gyereknek, mert a dobozos termékei az ő "drágaszágai", az hogy egy írt lemezről telepítsen valamit, az szentségsértés...(Ne engem tesék hülyézni
)Fire.
Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AliExpress tapasztalatok
- RAM topik
- Óra topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)