Hirdetés
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Toma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Azzal egyetértek, h a vmilye, mert nem sikerült kiderítenem, h mit is csinál. Nem a tray és nem is a beépülő, mert azoknak van külön. Ráadásul semmit nem vettem észre azzal, h tiltottam.

Viszont ettől függetlenül több hozzászóló azt írta, h ez nekik segített és mivel nekem is intel 4500-ös vga-m van gondoltam kipróbálom, de nem jártam sikerrel.
Fire/SOUL/CD: pont tegnap deicide-nak is ez volt a problémája. A 100 megás rendszerpartíció az első vinyón van a rendszer a 2-on. Ez a progi helyre tudja állítani ezt a partíciót? Nem hiszem.

Igaz ha egyszer lehet úgy telepíteni w7-et, h ne legyen meg ez a partíció, akkor miért nem lehet utólag ezt kikerülni? Vagy h ebben az esetben utólagosan kéne boot-particiót csinálni? Valószínű ez állhat a dolog hátterében, szerintem ezek a progik is már csak a meglévőt tudják szerkeszteni.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 27% - ÚJ - IGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest