Hirdetés
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Hát, nem tudom. Van egy szolgáltatás, szépen megírom a kódját, csinálok hozzá grafikát meg mindent ami kell. De a program legelejébe teszek egy if ágat, hogy akinek nem kell ne lépjen érvénybe a szolgáltatás. Persze ez nem így működik, csak a logikáját akartam leírni. A kanyarban nem vagyok OS programozáshoz, de az, hogy egy szolgáltatás kikapcsolását beleprogramozzák tényleg lehet vagy kemény 2kb. Ilyenen problémázunk a mai világban?
Amúgy meg maradjunk annyiban, hogy had döntsem el én magam, hogy nekem mi a hasznos és mi nem. Ennek a szolgáltatásnak meg olyan szinten semmi értelme, hogy nagyon. De ha mondasz 1db helyzetet ahol van értelme rendben van.
Az meg elég érdekes gondolkodás, hogy alapból mindent imádunk ami új. A Vista-ban ezer, a Win7-ben legalább ennyi idegesítő és felesgeles bonyolítás van. De egy telefonban is legyen konzervnyitó is, az, hogy senki nem használja az már más...
Aktív témák
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest