Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique
    titán

Inkább az a szórakoztató, hogy láthatóan mennyire nem vagy tisztában alapvető dolgokkal és csak félinformációkból építkezel, még olyanok sincsenek meg, hogy Recall eleve csak opcionális funkció és pont azért is eltávolítható, először csak az Insider Preview buildekbe került bele és csak később a 24H2 (26100.3915) verziótól jelent meg az általános kiadásra szánt buildekben és ott is csak a Copilot+ PC-ken érhető el, a Copilot+ PC-knél pont azért is kell hozzá NPU hogy helyben tudja feldolgozni az adatokat, a működéséhez nem szükséges internetkapcsolat - amit a Copilot+ PC-nél is világosan leírnak - úgy meg érdekes mit "plain text upload hazafele". :B

A diagnosztikai adatoknál le lett írva többször hogy mire való és miért lehet rá szükség, a "fogalmad sincs se nem lehetőséged ellenőrizni, hogy mi történik a begyűjtött adataiddal" állításod is meg lett cáfolva hogy márpedig megtekinthetők és törölhetők azok az adatok, le lett írva hogy Home / Pro / Education / Enterprise kiadástól is függő hogy milyen diagnosztikai szint (utóbbiaknál akár 0-s is) állítható be, stb. Szóval aki itt csúsztat és dezinformál kettőnk közül, az szerintem nem én vagyok.

Egyébként meg rövidre is zárhatjuk, felesleges és értelmetlen tovább diskurálni ezekben a témában olyannal, akinek a tájékozottsága és tudásszintje jóformán a minimumot sem éri el, a Recall témában nemhogy a funkció pontos működésével nincsen tisztában, de még a nevével sem és Recall helyett Replay-t ír. :N
    A fantomok kergetéséhez meg javasolnám a konteó topikot, az oda való.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés